ISPLATI SE

Hrvatica od OnlyFansa zarađuje 1.000 evra dnevno: "Nisam završila srednju školu, ali..."

Influenserka Nika Ilčić je jedna od najpoznatijih na hrvatskoj sceni

Nika Ilčić. Instagram

D. H. / B92

prije 4 dana

Na TikToku ima najviše pratilaca, čak 413 hiljada, dok je na Instagramu prati 206 hiljada ljudi, a na YouTubeu 284 hiljade. Nedavno je gostovala u emisiji "Špica" na Hrvatskom radiju gdje je otkrila koliko zarađuje na OnliFansu, popularnoj platformi za odrasle.

"Za sada mi je dnevna zarada na OnlyFansu oko hiljadu evra. Otvorila sam profil na OnlyFansu jer u tom trenutku iskreno nisam dovoljno zarađivala od influensinga, a ja stvarno nisam stvorena da budem hirurg ili da rješavam neka ozbiljna pitanja", rekla je Nika. Dodala je kako nije "Nikola Tesla", te je odlučila iskoristiti ovu priliku. "Dok sam mlada i privlačna i dok mi je udobno da radim ono što radim, neka ide život. Meni lično odgovara. Nije sve za svakoga i ne želim da bilo ko shvati da sada promovišem to na način da ostavljate svoje poslove i da se slikate za novac", istakla je.

Nika je takođe otkrila da nije završila srednju školu. "Do sada nisam javno rekla ovo. Nisam bila dovoljno pametna da završim srednju školu, ali ne želim da bilo ko to shvati kao uzor. Ja sam samo bila budala koja je imala više sreće nego pameti. Obrazovanje je jako bitno, završavajte škole i idite na fakultete", poručila je popularna influenserka.

Nika je svoju popularnost stekla na društvenim mrežama, a bila je i autorka bloga o šminkanju. Takođe je snimala za kanal JoomBoos i glumila u nekoliko filmova, među kojima su najpopularniji "Ideš? Idem!" i "YouTube Ratovi". Prije četiri godine učestvovala je u debati s Daliborom Matanićem o ulozi influensera, a 2018. godine je objavila knjigu "Planet Nika - Tajna mog uspjeha!".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.