ROMANTIČNI DETALJ

Sara Džesika Parker spojila nespojivo, a u oko nam je upao neodoljiv detalj

Pravi ili umjetni cvijetak može pomoći i podići najjednostavniju frizuru u predivnu, romantičnu kreaciju

Sara Džesika Parker. Platforma X

I. B.

prije 2 dana

U toku je snimanje treće sezone serije 'I tek tako…' koju fanovi širom svijeta s nestrpljenjem očekuju. Na lokacijama snimanja u New Yorku vlada prava gužva zbog brojne produkcijske i snimateljske ekipa.

Sara Džesika Parker (Sarah Jessica) Parker snimljena je dok napušta snimanje popularne serije, a društvo joj je pravio tjelohranitelj koji je budnim okom pratio što se događa oko njih i ne bi li se zvijezdi ko nepoželjan približio.

Sudeći prema do sad viđenom, i nova sezona serije 'I tek tako...' bit će prava modna poslastica, a obožavatelje je oduševilo i najnovije, ovog puta privatno izdanje Džesike Parker.

Nosila je bijelu predimenzioniranu košulju na kopčanje, djelomično otkopčanu u kombinaciji sa svijetlo sivim donjim dijelom trenirke i crnim Mary Jane salonkama s niskom petom ukrašene bijelim biserima i mašnicom. Stvari je nosila u bijelo-plavoj velikoj torbi s otisnutim njezinim logom i, a ono što je mnoge oduševilo su bijeli cvjetni dodatci za kosu.

Mnoge dame od pamtivijeka kosu ukrašavaju cvijećem, jednim od najstarijih i najprirodnijih ukrasa. Pravi ili umjetni cvijetak može pomoći i 'podići' i najjednostavniju frizuru u predivnu, romantičnu kreaciju, baš kao što je to iskoristila omiljena glumica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.