ULAŽU NAPORE

Evo koji horoskopski znakovi su skloni idealizaciji braka

Brak za njih nije samo romantični ugovor, već i sredstvo za postizanje emocionalne i psihološke stabilnosti

Neki znakovi su skloni pronalaženju idealnog partnera. Instagram

D. R.

21.4.2024

Neki horoskopski znakovi posebno su skloni idealizaciji braka kao ključnog cilja u životu. 

Žene rođene u tri znaka često sanjaju o danu kada će reći "da" i uložiti velike napore u pronalaženje svog idealnog partnera. 

Evo koji su to znakovi i istražimo astrološke i psihološke razloge njihove fascinacije brakom.

Rak

Rakovi, vođeni Mjesecom, teže emocionalnoj sigurnosti i stabilnosti koju brak može pružiti. Ovaj znak je izrazito povezan s domom i porodicom, a brak vide kao ultimativni izraz ljubavi i predanosti. Žene rođene u znaku Raka često osjećaju snažnu potrebu za stvaranjem vlastitog gnijezda i čvrstih porodičnih temelja, što ih može motivirati da aktivno traže životnog partnera koji će ispuniti njihove emotivne potrebe.

Rakovi su iznimno intuitivni i emotivni, a njihova potreba za sigurnošću često proizlazi iz dubokog straha od samoće ili nestabilnosti.

Brak za njih nije samo romantični ugovor, već i sredstvo za postizanje emocionalne i psihološke stabilnosti.

Bik

Bik, znak kojim vlada Venera, planet ljubavi i ljepote, ima duboku potrebu za sigurnošću i stabilnošću, što se često odnosi i na njegov ljubavni život. Žene Bikovi cijene dugoročne obveze i vide brak kao ključnu komponentu ispunjenog života. Izrazito su praktične i vole sigurnost koju brak može pružiti te često ulaze u veze s jasnim ciljem da se jednog dana skrase.

Bik je znak koji teži materijalnoj i emocionalnoj sigurnosti. U braku vide ne samo ljubavnu, već i praktičnu stabilnost, što je u skladu s njihovom težnjom za uređenim i udobnim životom.

Djevica

Djevice, pod utjecajem Merkura, analitične su i metodične, a to se odnosi i na njihov pristup braku. Imaju visoke standarde i detaljan popis kriterija koje njihov budući partner mora ispuniti. Djevice vide brak kao logički korak u strukturiranju svog života te su često spremne uložiti značajan trud u izgradnju veze koja može voditi do braka.

Za Djevice, brak je još jedan projekt koji treba pažljivo planirati i realizirati. One žele da svi aspekti njihova života, uključujući ljubavne veze, funkcioniraju bez greške i vjeruju da je brak vrhunac uspješne veze.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.