URNEBESAN VIDEO

Snimak sa zabave otkrivanja spola djeteta pogledalo je više od 30 miliona ljudi: "Čestitke na bebi i štrumfu"

Umjesto rezanja torte ili pucanja balona ispunjenog konfetima, par se odlučio za neobičniju metodu: šipku i utege

Snimak sa zabave otkrivanja spola. Screenshot

E. Ć.

16.5.2024

Sve je zastupljeniji trend zabave zbog otkrivanja spola djeteta, a na društvenim mrežama se pojavio snimak koji je nasmijao sve.

Naime, jedna žena je postala viralna nakon što je neuspješno otkrivanje spola podijeljeno na TikTok-u prošle sedmice, a urnebesni video pogledan je više od 31 milion puta. 

Video počinje uzbuđenom mamom i tatom koji stoje ispred svojih voljenih prije objave, piše The Sun.

Umjesto rezanja torte ili pucanja balona ispunjenog konfetima, par se odlučio za neobičniju metodu: šipku i utege. Na spravama za tjelovježbu bili su pričvršćeni paketi napunjeni bojom u prahu, koji bi pri padu pukli. Dok su svi gledali, soba se ispunila plavim prahom dok su mama i tata slavili. Dok su svi navijali, vidi se da je jedan gost u desnom kutu prekriven bojom u prahu.

Drugi isječak čak bilježi šokiranu reakciju gošće dok se okreće prema kameri, sva prekrivena plavom bojom. Prekrivena od vrata naviše, očajnički pokušava obrisati prah s očiju, lica i kose. 

Čak se i prijatelji pokušavaju uključiti, a tada uzbuđena buduća mama shvaTa što se dogodilo. Čak se odlazi i ispričati i zagrliti jadnog gosta, ali ne može zbog svoje krem ​​haljine.

- Čestitamo na dječaku i štrumfu - glasio je jedan od komentara.

@donnaleilani My Friends @lovelei Gender Reveal 😱 POV on her page and more videos of this party! 💕💙💖 Congratulations to our friends! 🥰🎉🎉🎉 #oahuhawaii #FriendlyLaughs #genderrevealparty #OopsieDaisy #GoodVibesOnly #TikTokFriends #tiktokviral #LaughterIsContagious #PositiveVibes #SmileAndLaugh #FunTimes #genderrevealfail #genderreveal ♬ original sound - Donna Leilani Dacanay
Vezane vijesti
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.