ŠAPAT ZVIJEZDA

Astrološka kompatibilnost: Horoskopski znakovi koji nisu jedno za drugo i stalno se svađaju

Ovan je poznat po svojoj impulzivnosti i želji za avanturom, dok je Rak osjetljiv i emotivan

Neki parovi ne nalaze zajednički jezik. X

Dž. R.

10.6.2024

Razmirice i sukobi u ljubavnoj vezi su često neizbježni jer bez obzira na ljubav, nesporazumi se mogu javiti zbog različitih karaktera, interesa ili jednostavno svakodnevnice koja može biti jako stresna.

No, ponekad se čini da neki parovi jednostavno ne mogu pronaći zajednički jezik, bez obzira na to koliko se trude. Zanimljivo je kako astrološka kompatibilnost može igrati ulogu u ovoj dinamici.

Ovan i Rak

Ovan je poznat po svojoj impulzivnosti i želji za avanturom, dok je Rak osjetljiv i emotivan. Te razlike često dovode do sukoba jer Rak misli da Ovan ne pokazuje dovoljno razumijevanja za njegove osjećaje. 

S druge strane, Ovan vjeruje da je Rak previše osjetljiv i da koči njegovu slobodu. Rezultat su česti nesporazumi.

Blizanci i Djevica

Blizanci su društveni i vole promjene, dok Djevica voli red i analitičnost. Blizanci često smatraju da je Djevica previše kritična i dosadna, dok Djevica misli da su Blizanci neodgovorni i površni. 

Njihovi različiti pogledi na život često ih dovode do sukoba i nesporazuma.

Lav i Škorpion

Lav voli biti u centru pažnje i uživa u životu, dok je Škorpion intenzivan i često ljubomoran. Lav može smatrati Škorpiona previše posesivnim i kontrolirajućim, dok Škorpion misli da je Lav previše egocentričan. 

Njihove snažne osobnosti često dovode do eksplozivnih sukoba.

Vaga i Jarac

Vaga cijeni ravnotežu i harmoniju, dok je Jarac ambiciozan i fokusiran na postizanje ciljeva. Vaga može smatrati da je Jarac previše hladan i distanciran, dok Jarac misli da je Vaga previše neodlučna i površna. 

Njihovi različiti pristupi životu mogu dovesti do nesuglasica i napetosti.

Strijelac i Riba

Strijelac voli slobodu i avanturu, dok je Riba osjetljiva i sklona sanjarenju. Strijelac smatra da je Riba previše emocionalna i neodlučna, dok Riba misli da je Strijelac previše neosjetljiv i nepredvidiv. 

Često nisu kompatibilni zbog različitih životnih filozofija.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.