UČINITE SEBI USLUGU

"Crvena zastavica" na prvom sastanku: Bježite od muškarca ako čujete ove tri stvari

Stručnjakinja za odnose i voditeljica podcasta iz SAD savjetuje

Facebook

E. Ag.

10.6.2024

Sabrina Zohar, stručnjakinja za odnose i voditeljica podcasta iz SAD, redovno objavljuje zanimljive ljubavne savjete na svojim društvenim mrežama.

Tako je na svom zvaničnom kanalu na TikToku podijelila savjete za sve djevojke koje traže životne partnere, ali je, također, upozorila na tri ključne stvari na koje bi trebalo da obrate pažnju.

- Ako ste tek upoznali nekoga ili ste nedavno počeli da izlazite s nekim, a on kaže jednu od ove tri stvari, učini sebi uslugu i bježite - započela je ona.

@sabrina.zohar Lets not waste our time shall we? #dating #datingtips #datingadvice #ghosting #breakup #relationships #relationshipadvice ##advice ♬ original sound - Sabrina Zohar

Na samom početku ona je upozorila da ako neko kaže: "Ne tražim ništa ozbiljno", onda to nije poziv da mu se dokazujete. Potom, istakla je da su ljudi koji kažu: "Previše si dobar ili dobra za mene i ja te ne zaslužujem", suptilan način da kažu da će vas u budućnosti povrijediti.

- Broj tri, naučila sam kroz lično iskustvo sa svojim bivšim partnerom. Kada momak ili djevojka s kojima izlazite nazove svakog od svojih bivših ludim, to vam pokazuje da oni ne preuzimaju odgovornost. Shvatila sam da ono što je radio u vezi dovodi žene do ludila - rekla je za kraj.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.