DJEVIČANSKI OTOCI

Otok Tortola, egzotična destinacija

Za one koji vole aktivniji tip odmora, Tortola nudi niz aktivnosti koji će zadovoljiti i najveće skeptike

Otok Tortola. AGENCIJE

A. F.

30.6.2022

Doživite ljepotu Tortole, istražite njezine prekrasne plaže te drevne ruševine. Ne zaboravite se opustiti u jednom od restorana i kušati zanimljive specijalitete te zabaviti uz rok ritmove i pogled na prekrasno plavetnilo.

Tortola kao i svi ostali na ovom području nudi široku paletu smještaja, bilo da se radi o bungalovima, ili smještaju u sklopu nekog od hotela. Vikendice, vile, zapravo sve čega se možete sjetiti na Britanskim Djevičanskim otocima će se realizirati.



Britanski Djevičanski otoci pružaju priliku da iskoristite sve ljepote otoka i da se kući vratite s najljepšim uspomenama na ljetovanje koje ćete nositi dugo sa sobom. Odlučite se za bilo koji oblik smještaja koji će u potpunosti zadovoljiti vaše potrebe.


Osim prekrasnih plaža Tortola zajedno s ostalim otocima pruža mogućnost prisustvovanja različitim festivalima i manifestacijama preko kojih ćete malo bolje upoznati način života na otoku koji se razlikuje od onoga ostatka svijeta.


Za one koji vole aktivniji tip odmora, Tortola nudi niz aktivnosti koji će zadovoljiti i najveće skeptike. Let helikopterom jedna je od najatraktivnijih zabava na koje se odlučuje sve više turista, jer doživjeti Britanske Djevičanske otoke iz zraka nešto je neopisivo.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.