CALISTOGA RANČ

Odmaralište iz snova: Užitak za sva čula

Nakon boravka ovdje, osjetit ćete se poboljšano i preporođeno

Odmaralište, Priroda, Užitak - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
M. Z.

25.1.2023

Očaravajući Calistoga ranč u dolini Nape je mjesto na kom ćete sazreti više za sedmicu nego što će mnogi uspjeti za čitav život...

S očaravajućim okruženjem, sirovim, drvenim elementima, toplim kaminima i nevjerovatnom atmosferom, osim izvrsne ponude vina, nakon boravka ovdje, osjetit ćete se poboljšano i preporođeno.

Rustični dizajn

Ljudi koji žive u Napi znaju da je život ovdje mnogo više od običnog uživanja. Posjeta hotela na ovoj lokaciji svodi se na lično i blisko iskustvo, gdje samostalne lože za goste, u svoj rustični dizajn uvode prirodu, a okružene su stazama koje su više nego idealne za opuštajuću šetnju. Okruženje ovog odmarališta nije ništa manje čudesno od prefinjenog vinograda, koji spremno dočekuje svoje goste, koji žele da uče i iskuse sve radosti pravljenja vina.

Svaka od samostalnih loža za goste ima i tuš na otvorenom, smješten u privatnoj bašti, dekadentni vidikovac, koji je idealan za uživanje u čaši vina i pogledu na mjesec.

Organski elementi

Vaše putovanje i iskustvo odmora bit će kompletirani posjetom spa centru ovog odmarališta, gdje se prirodni minerali lokalnih voda spajaju s organskim elementima i kreiraju tretmane zbog kojih ćete se osjećati i izgledati mlađe. Unutar ovog odmarališta imate mogućnost meditacije na bilo kojoj lokaciji, kao i šetnje kroz planine, pored brojnih drugih aktivnosti.

Lakehouse restoran koji je dio ovog odmarališta pobrinut će se za svaki vaš gastronomski hir, nudeći vam genijalnu hranu, u kombinaciji s pogledom na jezero. Kada vaša nepca i čula okusa jednom iskuse neočekivani udar i eksploziju aroma koja će vam biti poslužena od lokalnih sastojaka, ovo mjesto ćete početi da smatrate rajem.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.