100 MILIONA DOLARA

Komadić raja na Bahamima u kojem uživa Džoni Dep

Da li nekad maštate o životu na privatnom otoku s kristalno čistim azurnim vodama i predivnim plažama sa zlatnim pijeskom

Bahami Otok - Avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
M. Z.

18.5.2023

Postoji šansa da se ova prolazna fantazija pretvori u stvarnost jer je otok Little Pipe Cay, koje se nalazi na Bahamima, na tržištu za 100 miliona dolara. 

Snimani filmovi

Smješten u arhipelagu Egzuma na Bahamima, raj od 40 hektara poznat je kao omiljeno mjesto slavnih ličnosti poput Džonija Depa (Johnny Depp), Tajlera Perija (Tyler Perry) i Dejvida Koperfilda (David Copperfield).

Kada vidite ovaj egzotični karipski otok, možda ćete imati deža vi osjećaj jer je Little Pipe Cay primijećen u filmovima visokog profila poput ''Pirati sa Kariba'' i ''Kasino Rojal''. Prirodna blaga poput savršene tirkizne nijanse mora, gusta džungla i netaknute bijele plaže čine Little Pipe Cay savršenim mjestom ne samo za odmor već i za život.

Glavna rezidencija na otoku od 530 kvadratnih metara nudi smještaj u 11 spavaćih soba, a prostor privlači visokim plafonima, klasičnim stilom uređenja i velikim staklenim površinama s kojih se pruža pogled na nevjerovatnu prirodu.

Spa centar

Oko primarne rezidencije nalazi se heliodrom i pristanište za superjahte bogatih vlasnika. Brojni čamci i oprema za sportove na vodi kao što su jet ski i kajaci pomažu da uživate u ovom primorskom raju. 

Od infinity bazena olimpijske veličine do uređenih vrtova, privatne teretane i spa centra, kuća je spektakularna i ima puno osoblje koje brine o fenomenalnom imanju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.