UTOČISTE NA VODI

Pogledajte kako izgleda nova raskošna jahta Zeelander 8

Fuzija bezvremenskih elemenata dizajna sa obiljem prirodnog svjetla stvara ambijent bez premca u svojoj klasi

Nova jahta - Avaz
Nova jahta - Avaz
Nova jahta - Avaz
Nova jahta - Avaz
Nova jahta - Avaz
+2
Dž. R.

28.3.2024

Za one koji uživaju u oličenju luksuza na otvorenom moru, otkrivanje nove vodeće jahte Zeelander 8, bio je trenutak koji je željno iščekivan, prenosi Lux Life.

Fuzija elemenata

Ovo pomorsko čudo obećava iskustvo, gdje se raskoš susreće sa inovacijom u svakom pažljivo izrađenom detalju. Enterijer Zeelander 8 jahte prevazilazi sva očekivanja. 

Fuzija bezvremenskih elemenata dizajna sa obiljem prirodnog svjetla stvara ambijent bez premca u svojoj klasi. Jahta se prostire na velikodušnih 24 metra i može se pohvaliti životnim prostorom koji neprimjetno spaja sofisticiranost superjahte sa privlačnošću zabave otvorenog plana.

Ukrcajte se i dočekat će vas salon na glavnoj palubi koji oduzima dah, svjedočanstvo posvećenosti brenda i formi i funkciji. Ovdje, prostrani zakrivljeni prozori i krovni otvor pozivaju napolje, kupajući prostor toplim, eteričnim sjajem. Od privlačnog prostora za sofu do elegantnog trpezarijskog odjeljka i ergonomske upravljačke stanice, svaki ugao odiše nenaglašenim luksuzom.

Posvećenost detaljima

Ipak, pedantna pažnja posvećena detaljima zaista izdvaja Zeelander 8 jahtu od svih ostalih. Kuhinja, diskretno smještena na desnoj strani, predstavlja majstorsku klasu minimalističke elegancije. Uglađena radna površina ukrašena samo osnovnim elementima predstavlja primjer prefinjene jednostavnosti brenda.

Kroz čitavu jahtu, bogati ormari od ebanovine dodaju dašak topline i sofisticiranosti. Ali evo preokreta, svaka traka i panel su pedantno izrađeni od laminata pod visokim pritiskom, obezbjeđujući izdržljivost bez ugrožavanja estetike. Upravo ova posvećenost i formi i funkciji definiše Zeelander iskustvo.

Spustite se ispod palube i otkrit ćete utočište rezervirano za vlasnika i njihove goste. Glavna kabina, sa svojim raskošnim dimenzijama i luksuznim sadržajima, obećava opuštanje bez premca. Dvije kabine za goste, od kojih svaka ima queen-size krevete i sopstveno kupatilo, nude udobnost i privatnost.

Čak i prostorije za posadu nove Zeelander 8 jahte su luksuzne, sa sopstvenim kabinama i namjenskim pristupom koji obezbjeđuju besprijekorno iskustvo na jahti. I ne zaboravimo prostranu garažu, koja bez napora može da primi sve, od Williams 345 Sportjet do skutera visokih performansi, oličenje kompanije Zeelander posvećenosti i luksuzu i funkcionalnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.