BARBIMANIJA

Viralni recept za Barbie koktel

Ružičasta se uvukla u svaku komponentu našeg života, a njome su ovoga ljeta obojeni i kokteli za večernja druženja

Barbie koktel. Andrew Bui; Food Styling: Brooke Caison

M. Z.

10.8.2023

Barbimanija još traje. Ružičasta se uvukla u svaku komponentu našeg života, a njome su ovoga ljeta obojeni i kokteli za večernja druženja. Ako za vikend planirate nezaboravnu večer s prijateljicama, ili sami sebe želite počastiti tako dobrim okusom limunade s posebnim iznenađenjem, pročitajte recept u nastavku i u svega nekoliko trenutaka pripremite primamljivi i osvježavajući Barbie koktel.

Recept za Barbie koktel munjevito se proširio internetom i postao viralan, a hiljade žena (ali i muškaraca) već ga je istaknulo kad neodoljivog alkoholnog pobjednika ovoga ljeta. Postoji bezbroj varijacija na temu, a svaka od njih sadrži rum, grenadinu i limun, prenosi Zadovoljna.hr.

Ovaj je koktel spoj najboljih sastojaka iz pina colade, mohita i limunade, samo obojen u ružičastu, komentar je jedne oduševljene korisnice. Za pripremu ovoga koktela količine nisu napisane, jer je najbolje da svako pojača ili oduzme sastojke po svom guštu.

Barbie koktel – sastojci

Bijeli rum

Votka

Sok od brusnice

Sok od ananasa

Sok svježeg limuna

Grenadina

Menta

Kriške limuna

Led

Barbie koktel – priprema

Sve sastojke, osim kriške limuna i mente, dobro promiješajte. Čašu napunite ledom, preko leda prelijte koktel te ukrasite mentom i kriškom limuna. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.