NEVJEROVATNA CIJENA

Jedan kolač u SAD košta 12 hiljada dolara

Svaki dolazi u kutiji pažljivo dizajniranoj da odražava luksuz onoga što je unutra

Kolač. Lust Crumb

LuxLife

13.4.2024

Last Crumb, porijeklom iz Los Anđelesa je napravio najskuplji kolačić na svijetu o kojem nema mnogo detalja, osim njegove cijene, piše LuxLife.

Jedina sigurna stvar u vezi sa ovim kolačićem Last Crumb je da nećete želeti da ostavite nijednu mrvicu na tanjiru, bilo zato što mislite da je najukusniji na svijetu ili zato što ima previsoku cijenu od 12 hiljada dolara.

Last Crumb nije uključio svoje rerne da bi ispekao bilo koji kolačić, već onaj koji je postigao nivo izuzetnosti i mogao da parira bilo kojoj kreaciji koju pripremi bilo koji kuhar sa Michelin zvjezdicom. Brend porijeklom iz Los Anđelesa je osnovan sa jedinom misijom na umu, odnosno stvaranjem savršenih kolačića, gde svaki prolazi kroz trodnevni proces i toliko su dobri da ćete poželeti da se oprostite od tradicionalnih bakinih kolačića.

Njegov tvorac se zasitio prosječne hrane i nakon preseljenja u Holivud započeo je svoje buntovno putovanje kako bi svijetu pružio najbolje iskustvo sa ukusnim kolačićima. Za sada je Last Crumb zadržao za sebe sastojke koji se nalaze unutar kolačića napravljenih od najfinijih i najrijeđih sastojaka koje mogu da nabave, a otkriveno je da jedna kutija kolačića košta 12 hiljada dolara.

Svaki dolazi u kutiji pažljivo dizajniranoj da odražava luksuz onoga što je unutra. U idealnom slučaju, treba ih jesti svježe pečene, što ih vjerovatno ograničava da odu predaleko od Los Anđelesa. Ovi kolačići su pripremljeni od ručno odabranih vrhunskih sastojaka, uvezenih sa cijele planete i upakovani sa dovoljno ukusa da „blagoslove“ vaše nepce.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.