LIDER SDP-A CRNA GORA

Konjević o uhapšenom Miloševiću: Dritan je s njim "palio" cigare

17. oktobra na Odboru za bezbjednost sam iznio saznanja koja su potvrđena od strane SDT. Sumnja se da je RM šef kriminalne organizacije, a 90 posto kontigenta je švercovano, a svega 10 posto uništavano, naveo je Konjević

Konjević: U oktobru iznio saznanja o Miloševiću. Vijesti / CDM

E. Ć.

23.12.2022

Raško Konjević, lider Socijaldemokratske partije (SDP) Crna Gora, rekao je kako je u oktobru iznio saznanja koja su sada potvrđena od strane crnogorskog specijalnog državnog tužilaštva (SDT).

Ta saznanja tiču se doskorašnjeg direktora direktor Uprave prihoda i carina Crne Gore Radeta Miloševića, koji je uhapšen zbog sumnje na šverc cigareta i stvaranja kriminalne organizacije. Miloševiću se stavlja na teren da je od zaplijenjenih cigareta samo 10 posto uništavao, a 90 posto slao na crno tržište.

- 17. oktobra na Odboru za bezbjednost sam iznio saznanja koja su potvrđena od strane SDT. Sumnja se da je RM šef kriminalne organizacije, a 90 posto kontigenta je švercovano, a svega 10 posto uništavano. Dritan je sa njim “palio” cigare. Više puta. Ispada logično da sam zaštitnik mafije - napisao je Konjević.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.