NAKON SUKOBA

Hajdukov navijač operiran, stižu novi detalji o makljaži

Riječ je o mlađoj osobi koja je u Karlovac dovezena vozilom hitne pomoći iz Jastrebarskog nakon čega je podvrgnuta hirurškim intervencijamA

Veliki neredi na autocesti A1 kod odmorišta Desinec. Index

A. Č. / Index.hr

22.5.2022

Do velikih nereda na autocesti A1 kod odmorišta Desinec, sinoć je došlo između Zagreba i Karlovca.

Došlo je do masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije. U sukobima je učestvovalo više stotina osoba. Kako piše policija, dvije osobe su ranjene iz vatrenog oružja koje su policajci upotrijebili. Desetak policajaca je povrijeđeno.

Kako HRT saznaje iz Opće bolnice u Karlovcu, sinoć u 22:45 sati zaprimili su osobu s težim tjelesnim ozljedama, ali izvan životne opasnosti. 

Riječ je o mlađoj osobi koja je u Karlovac dovezena vozilom hitne pomoći iz Jastrebarskog nakon čega je podvrgnuta hirurškim intervencijama. Policija je jutros obavila službeni razgovor s ozlijeđenim.

- Zaprimili smo osobu koja je bila na mjestu događaja, međutim, nejasna je njezina uloga u svemu tome. Prema njegovoj izjavi, on nije bio aktivni sudionik onoga što se događalo, nego slučajna žrtva pucnjave, odnosno nečega što se dogodilo kao incident vatrenim oružjem. Njegovo stanje je stabilno i dobro se oporavlja, nije ni na koji način vitalno ugrožen, radi se o prostrijelnoj rani potkoljenice i za sada je to sve skupa pod kontrolom i dobro - rekao je za HRT hirurg Suad Crnica.

Policija je u 14 sati najavila vanredno obraćanje zbog ovog događaja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.