SLUČAJ ALEKSIĆ

Čanak napustio emisiju uživo: Otkud ovaj čovjek, mene je ova gadarija ispunila užasom

Evo vam te ličnosti! Hvala, ja u ovome neću da učestvujem... Hvala i toliko od mene, rekao je Čanak

A. J. / Blic

Čanak: Ove ličnosti podsjećaju me na devedesete

Foto: Screenshot


Predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak jutros je napustio studio TV Happy jer nije želio da učestvuje u razgovoru sa Dragoslavom Bokanom iz Instituta za nacionalnu strategiju Srbije.

Tema razgovora, između ostalog, bila je i slučaj koji je potresao Srbiju - škola glume Mike Aleksića i užasne ispovijesti koje ovih dana iznose njegove žrtve na čelu sa glumicom Milenom Radulović.Bokan se u gostovanje uključio preko Skajpa, ali Čanak ni na koji način nije želio da ima kontakt sa njim, prenosi Blic.- Otkud ovaj čovjek ovde? - upitao je Čanak.Kako je naveo, nije mu rečeno da će "razmJenjivati misli, da smo mi neke strane u svemu tome, rekli ste da ćemo pričati o raznim temama...".

- Mene je ova gadarija ispunila užasom toliko da uopšte neću da komentarišem, neka o tome govori sud i to me već ispunjava gnjevom, a ove ličnosti kakve imate podsjećaju me na devedesete - rekao Čanak u živom programu.Dalje je nastavio:- Evo vam te ličnosti! Hvala, ja u ovome neću da učestvujem... Hvala i toliko od mene - rekao je Čanak, nakon čega je ustao i napustio studio.

  • Bokan je govorio da je i njegova kćerka takođe išla kod Mike i da "ima fantasično iskustvo"

    Bokan je govorio da je i njegova kćerka takođe išla kod Mike i da "ima fantasično iskustvo"

    Foto: Screenshot


Bokan je, inače, i juče, samo na TV Prva, govorio o slučaju Mike Aleksića i škole glume, pokazavši, zajedno sa Jelenom Tinskom, jedno tužno i žalosno lice Srbije koje omalovažava žrtve i minimizira njihovu patnju, piše Blic.

Govorio je o tome da je i njegova kćerka takođe išla kod Mike i da "ima fantasično iskustvo", jer "one što su uvrede, ona je to shvatala na dječiji način".

Takođe, dodao je i da je njemu nepojmljivo da žrtva silovanja pravi seriju i piše scenario, što je nazvao - perverznim?!

- Ako je ona pod traumom, ako joj je teško da svjedoči, ako plače, jeca, ne želi toga da se sjeća, a sad pravi seriju. To je perverzno - rekao je Bokan, urkos tome što glumica Milena Radulović nikada nije izjavila da će da pravi seriju o užasu koji je doživjela.

NA VRH

Podijeli članak na