SVJETLOSNA TERAPIJA

Prvi prenosivi uređaj koji vas za 15 minuta oslobađa bolova

Djeluje neinvazivno koristeći crvena LED svjetla i infracrvene lasere

Korištenje MOVE+ Pro je jednostavno. Instagram

Z. K.

13.1.2024

MOVE+ Pro od Kineona nije običan nosivi uređaj za poboljšanje zdravlja. Ovaj prenosivi uređaj za svjetlosnu terapiju koristi dva oblika crvenog svjetla za smanjenje bolova bez upotrebe sprejeva, pilula ili injekcija.

Djeluje neinvazivno koristeći crvena LED svjetla i infracrvene lasere kako bi poboljšao cirkulaciju krvi, smanjio upalu, ubrzao oporavak i pomogao kod hroničnih bolova.

MOVE+ Pro kombinuje dva tipa svjetlosti: crvene LED diode (vidljive golim okom) za površinsko djelovanje i infracrvene lasere (nevidljivi) za duboko prodiranje u tkivo. Ovaj pristup pruža sveobuhvatan tretman za površinske i duboke probleme, pružajući korisnicima pravu dozu na ciljanom području.

Sa 8 LED dioda i 10 laserskih dioda u svakom modulu, MOVE+ Pro je dizajniran za efikasno liječenje. Korištenje MOVE+ Pro je jednostavno, sa tri modula koji se mogu koristiti nezavisno ili povezani zajedno. 

Postavljanje uređaja na zahvaćeno područje, kao što su koljena, ramena, vrat, butine ili stomak, omogućava brz ciklus od 15 minuta, pružajući značajno olakšanje od bola i podržavajući proces ozdravljenja.

MOVE+ Pro je dizajniran da bude siguran, neinvazivan i može se koristiti bez konsultacija sa medicinskim stručnjakom. Ovaj proizvod je pristupačan i prenosiv što ga čini privlačnim izborom za ljude koji žele alternativu tradicionalnim metodama ublažavanja bolova i poboljšanja zdravlja.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.