SLAVNI GLUMAC

Objavljeno ko će zamijeniti Danijela Krejga u ulozi Džejmsa Bonda

Danas smo saznali da je njegov nasljednik niko drugi do glumac iz Mad Maxa i Venoma Tom Hardi

Danijel Krejg kao Džemjs Bond. Screenshot

D. H. / Avaz.ba

19.9.2020

Pronađen je nasljednik Danijela Krejga (Daniel Craig): Tom Hardi (Hardy) preuzet će ulogu Jamesa Bonda. Sad postoji ime za koje se može umrijeti.

Kao što je već poznato, No Time to Die (trenutačno zakazan za novembar ove godine) bit će peti i posljednji izlazak Danijela Krejga (Daniela Craiga) kao izmišljenog agenta MI6. Naravno, obožavatelji godinama nagađaju o tome ko će preuzeti naslijediti Krejga (Craig) nakon što ne bude imao vremena za smrt. Danas smo saznali da je njegov nasljednik niko drugi do glumac iz Mad Maxa i Venoma Tom Hardi.

Serija špijunskih filmova temelji se na izmišljenom liku MI6 agenta Jamesa Bonda, "007", koji se izvorno pojavio u romanima Jana Fleminga (Ian Fleming). Na filmu su ga prikazali glumci Šon Koneri (Sean Connery), Dejvid Niven (David Niven), Džordž Lazenbi (George Lazenby), Rodžer Mur (Roger Moore), Timoti Dalton (Timothy Dalton), Pirs Brosnan (Pierce Brosnan) i Danijel Krejg (Daniel Craig), a sljedeći je Tom Hardi. Filmska franšiza o Džejmsu Bondu jedna je od najdužih kontinuiranih filmskih serija u historiji, koja je u produkciji od 1962. do danas (s šestogodišnjim prekidom između 1989. i 1995.). 

"No Time to Die" trebao bi biti predstavljen 12. studenog na međunarodnoj sceni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.