GODINE SAMO BROJ

Glumica ima 30 godina mlađeg muža, a kako izgledaju zajedno niko ne vjeruje

Nije imala mnogo sreće u ljubavi, ali čini se da je popularna Aleksis, na kraju ipak uspela da pronađe ljubav i mirnu luku

Gibson i Kolins: Uživaju u ljubavi. Agencije

Avaz.ba

24.4.2021


Glumica Džoan Kolins (Joan Collins,87) udavala se čak pet puta, a pored ove činjenice, njen život je bio veoma zanimljiv i zbog niza događaja koji nisu bili tako prijatni za glumicu. Kod naše publike ona je najveću pažnju dobila ulogom Aleksis u seriji "Dinastija".

Nije imala mnogo sreće u ljubavi, ali čini se da je popularna Aleksis, na kraju ipak uspela da pronađe ljubav i mirnu luku.


Kolins sa suprugom. Agencije

Njen poslednji brak sa Persijem Gibsonom (Parcy) je čini se sve ono za čime je tragala cijelog života, dobro se slažu, on joj je velika podrška, zna šta voli, zajedno putuju i žive veoma produktivno uprkos činjenici da je glumica odavno ušla u devetu deceniju.

Njen poslednji brak zanimljiv je i iz razloga što je Persi mlađi od glumice čak 31 godinu, što se na osnovu njihovih zajedničkih snimaka i fotografija nikako ne bi moglo zaključiti.Njen poslednji brak zanimljiv je i iz razloga što je Persi mlađi od glumice čak 31 godinu. Agencije

Glumica i dalje izgleda veoma dobro, a za to duguje kako je više puta naglasila pravilnoj ishrani.

- Ukoliko jedete đubre očekujete da ćete tako i izgledati. Jedem dosta ribe, losos i avokado i isključivo hranu koja nije industrijski prerađena - otkrila je glumica jednom prilikom. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.