ZVIJEZDA DINASTIJE

Džoan Kolins razotkrila tajne Holivuda

Jedna od najkontroverznijih Džoaninih ispovijest je susret s Paulom Jets, bivšom suprugom Boba Gedolfa

Džoan Kolins: Objavila memoare. Agencije

L. K. P.

6.10.2021

Legendarna glumica Džoan Kolins (Joan Collins, 88), najpoznatija po ulozi Aleksis Karington Kolbi (Alexis Carrington Colby) u "Dinastiji", u najnovijem memoaru "My Unapologetic Diaries" daje uvid u privatne živote holivudske i londonske elite.

- Večera sa mojim sinom Sašom (Sacha) u restoranu "The Ivy". Pretpostavlja se da će mu se pridružiti producent Geri Padni (Gary Pudney), ali on ne zove niti se pojavljuje. To je Holivud, ljudi. Za susjednim stolom je Dženifer Aniston (Jennifer), trenutna slamateljica srca iz "Prijatelja". Nikad nisam vidjela tako mršave ruke - napisala je glumica u jednom poglavlju knjige.


Legendarna Aleksis. Agencije

Opisala je i privatnu zabavu kod televizijskog producenta Arona Spelinga (Spelling), gdje joj je zasmetala loša ponuda hrane.


U jednom poglavlju je opisala svoju posjetu Bakingemskoj palači i susret s kraljicom Elizabetom,  koja ju je odlikovala Redom britanskog carstva. Kaže kako je bila jako nervozna, no smirio je prijatelj Pol Mekartni (Paul McCartney), koji je tada proglašen vitezom.


Jedna od najkontroverznijih Džoaninih ispovijest je susret s Paulom Jets (Yates), bivšom suprugom Boba Gedolfa, koju je Džoan srela dok je u japanskom restoranu večerala s gastro kritičarom Adrianom Gilom (Gill).


- Prišla mi je Paula s bebom u ruci. Došla me je pozdraviti i reći Adrianu da je on jedina osoba koja je ikada napisala išta lijepo o njoj. Ponudila mu je oralni seks. Čak je i on bio iznenađen - napisala je Kolins.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.