EMOTIVAN GOVOR

Dodjela SAG nagrada: Brendan Frejzer se rasplakao na sceni

Ovaj 54-godišnji glumac progovorio je o svojim borbama u filmskoj industriji

Brendan Frejzer. Twitter

L. S. R.

27.2.2023

Holivudski glumac Brendan  Frejzer (Fraser) na sinoćnjoj je dodjeli nagrada SAG osvojio nagradu za izvanrednu glumačku izvedbu u filmu "The Whale", i tom prilikom svladale su ga emocije.

Počašćen nagradom, glumac se rasplakao dok je držao svoj govor, opisujući kako je u filmu "The Whale" ostvario "ulogu svog života". 

Ovaj 54-godišnji glumac progovorio je o svojim borbama u filmskoj industriji, pozivajući druge glumce da "ostanu" i samo "nastave koračati".

Gotovo odmah postao je emotivan, izjavivši da nikada ne bi povjerovao kako će mu biti ponuđena uloga koja mu je promijenila život kad je započeo svoju karijeru 1999.



- Da ste tada rekli onom tipu da će stajati ovdje, ne bih vam vjerovao, ne bih vjerovao da ću raditi s rediteljem svjetske klase kao što je Daren Aronofski (Darren Aronofsky) i reći te nevjerojatne riječi svojim nevjerojatnim kolegama iz glumačke postave i nikad ne bih vjerovao da će mi biti ponuđena uloga mog života - izjavio je.

Dodao je u suzama kako se osjeća slično kao njegov Čarli (Charlie), depresivni i pretili čovjek koji se očajnički želi iskupiti svojoj kćerki.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.