BOSANSKA SEKS-BOMBA

Voditeljica Adela Smajić za "Avaz": Na televiziji sam kao riba u vodi

Na švicarskom 3+ kanalu voditeljica je emisije „Reality shore“

Smajić: Prepoznatljivo lice u Švicarskoj. Instagram

11.3.2023

Adela Smajić, bosanskohercegovačka voditeljica s adresom u Švicarskoj, vratila se na televiziju. Naime, seks-bomba Adela nakon što je završila prošlogodišnju sezonu emisije „Reality shore“ ponovo je angažirana na istoimenom projektu na 3+ kanalu.

Kćerka nekadašnjeg bh. reprezentativca Admira Smajića samo za „Dnevni avaz“ otkriva kako se osjeća ponovo raditi ovaj popularni šou te kako se koncem prošle godine provela u našoj zemlji.

 

Smajić: Izgradila zavidnu karijeru. Instagram

Različiti ljudi

Vratili ste se na televiziju, kakav je osjećaj?

- Fantastično mi je, jer sam u odnosu s različitom vrstom ljudi s kojim u običnom životu ne bih imala kontakt. Sviđa mi se moj voditeljski posao jer mogu da naučim i sama dosta kroz komunikaciju. Televizija je moj dom kojem se volim uvijek vratiti.

Kako izgleda format koji radite?

- Emisija „Reality shore“ se emitira na 3+ kanalu, to je nacionalna švicarska TV stanica, emitira se ponedjeljkom u 22.15 sati i zasad sam veoma zadovoljna gledanošću i interesom javnosti. To je ustvari švicarsko-njemački rijaliti tok šou, vodim razgovore sa učesnicima.


Adela Smajić. Instagram

Posjeta Teočaku

Je li Vam nedostajala televizija?

- Naravno, osjećam se na televiziji kao riba u vodi. Televizija je moja prva ljubav i veoma sam ponosna na sve ono što je iza mene kad je riječ o televizijskom angažmanu a radujem se i svemu što dolazi.

Često ističete kako Vam nedostaje Bosna i naš mentalitet. Jeste bili skoro u našoj zemlji ?

- Jeste, kako sam i rekla da mi toliko nedostaje tako sam bila odlučila u decembru da odem za Bosnu u Teočak. Bilo mi je prelijepo, sa svojom familijom, našom hranom i našom dušom koje nema nigdje.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.