LEŽERNO OBUČENA

Slavnu glumicu rijetko viđamo u ovakvom izdanju: Da li biste je prepoznali?

Fotografi su je snimili nakon što je izašla sa sata joge, a na sebi je imala sivu majicu i sivi gornji dio trenerke

Kejli Kuoko. Platforma X

H. J. I.

10.2.2024

Glumica Kejli Kuoko (Kaley Cuoco), najpoznatija po ulozi Peni (Penny) u seriji "Teorija velikog praska" privukla je pažnju zanimljivom modnom kombinacijom. Naime, fotografi su je snimili nakon što je izašla sa sata joge, a na sebi je imala sivu majicu i sivi gornji dio trenerke, te bijeli donji dio trenerke s rozim uzorkom. Na nogama je imala natikače i čarape. Kosa joj je bila svezana u punđu. Glumicu rijetko viđamo u ležernom izdanju, te je uvijek tip-top sređena pa je fanovima ovo bila rijetka prilika da je vide opuštenu. 

Nedavno postala majka

Nedavno je postala majka, a ona i suprug Tom Pelprej (Pelphrey) u oktobru su pratiteljima otkrili i spol bebe.

- Djevojčica Pelprej dolazi 2023. Sretni smo i blagoslovljeni. Volim te Tom - napisala je Keli. 

Sretnu vijest je putem društvenih mreža podijelio i Pelprej, kojeg su gledatelji imali priliku pratiti u hvaljenoj Netflixovoj seriji "Ozark".

- Postalo je još bolje. Volim te više nego ikada - napisao je Tom uz fotografije na svom Instagramu kroz koje je objavio vijest da će postati otac.

Ljubav na prvi pogled

Kuoko i Pelprej upoznali su se na premijeri nove sezone serije "Ozark" i bila je to ljubav na prvi pogled, otkrila je glumica.

- Moj me menadžer zapravo odveo kao gošću na premijeru "Ozarka" i tamo sam ga upoznala. Taj susret je bio čaroban - rekla je glumica o susretu s Tomom.

Kejli iza sebe ima dva braka, prvi put se udala 2013. godine za bivšeg tenisera Rajana Svitinga (Ryan Sweeting) i bili su u braku do 2016. Dvije godine kasnije udala se za Karla Kuka (Cook) i iako su djelovali kao sretan i skladan par, 2021. su se razveli. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.