"KRALJICA BIKINIJA"

Slavna glumica Elizabet Herli snimila eksplicitne scene pod rediteljskom palicom svog sina: Bilo je ugodno

Glumica objasnila kako ju je njen 22-godišnji sin prvi put snimao kada je imao deset godina

Glumica Elizabet sa sinom. Sky News

Z. K.

10.5.2024

Elizabet Herli (Elizabeth Hurley), 58-godišnja glumica kojoj tepaju da je "kraljica bikinija", rekla je da je snimanje intimnih scena u novom filmu njena sina Damjana (Damian) bilo "ugodno" te se našalila da ju je on snimao još otkako mu je poklonila prvu kameru.

Problemi s otpremom kostima

Slavna je glumica objasnila kako ju je njen 22-godišnji sin prvi put snimao kada je imao deset godina i od tada ne prestaje s tim. Prema riječima slavne glumice, prvo je pisao skečeve i kratke filmove, a postepeno je počeo snimati one veće.

- Uvijek sam govorila da ću biti u njegovom prvom filmu, zato što me toliko snimao i zato što ga često tjeram da me cijelo vrijeme fotografira. Bio je to vrlo niskobudžetni film, nešto što odradiš iz prve - prepričala je Herli snimanje filma "Strictly Confidential", piše Daily Mail.

Govoreći o snimanju eksplicitnih scena, koje uključuju lezbijski seks, Liz je rekla da "svi znaju da zapravo nije seksi snimati bilo kakvu intimnu scenu".

- Sve smo uvježbavali, to se sve tehnički odradi, a Damjan je sve učinio dodatno ugodnim. Nije to bilo ništa - rekla je.

Liz se na projekciji filma u Londonu u srijedu pridružio njezin bivši Hju Grant (Hugh), a za tu je prigodu ona odjenula raskošnu zelenu haljinu sa šljokicama. Inače, Damjan je branio svoju odluku da režira intimne scene svoje majke te otkrio da čak nisu imali ni koordinatora za intimne odnose na setu.

- Ono što je bilo jako lijepo je to da ga svaka osoba koja je pogledala film poznaje od dana kada se rodio - rekla je Liz i dodala kako je bilo lijepo "vidjeti ga kako radi". S druge strane, priznala je da ga nikada nije vidjela nervoznijeg.

Produkcija ipak nije prošla bez problema, a majka i sin otkrili su da su imali problema s otpremom kostima na mjesto snimanja filma u St. Kittsu i Nevisu. Damjan je otkrio da je njegov "kum" bio prisiljen prošvercati 80 bikinija nakon što ga je zaustavila carina.

Prikazane scene

- To je bilo otprilike sedam dana prije nego što smo trebali početi snimanje. Mislim da je oko 80 posto naših kostima odbijeno na granici i poslani su natrag u SAD. Tu nema baš nikakvih trgovina kostimima i infrastrukture za film, pa sam nagovorio kuma da doveze stotinjak kostima i prošverca ih u kovčegu - prepričao je Damjan.

Inače, "Strictly Confidential" je redateljski debi mladog Damjana, a javnost je već zaintrigirao i najavom za film gdje možemo vidjeti njegovu majku u seksi klinču s drugom glumicom Pear Chiravarom. Prikazane scene su 58-godišnja Herli i 28-godišnja Pear snimile pred očima glumičina sina, koji je model i redatelj u usponu, a mnogima je odnos poznate glumice i njenog sina neobičan.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.