WARNER BROS. NAJAVLJUJE

Nastavak kultne drame: Sandra Bulok i Nikol Kidman ponovo ulaze u svijet magije

Trenutno su u pregovorima da se pojave u novom filmu

Scena iz filma “Praktična magija”. YouTube

E. Ag.

prije 6 dana

Nakon 26 godina studio Warner Bros. najavio je nastavak kultne romantične drame “Praktična magija” (Ljubavne čarolije), u kojoj su glavne uloge igrale Sandra Bulok (Bullock) i Nikol Kidman (Nicol), a koje su trenutno u pregovorima da se pojave u novom filmu, prenosi Varajeti.

Slavne glumice su u ostvarenju iz 1998. godine igrale sestre Seli (Bulok) i Džilijan (Kidman) Ovens, čija se porodica vjekovima bavi magijom i uspjela je da preživi lov na vještice. Obje pokušavaju da žive normalne živote i pronađu ljubav, ali u tome ih sprečava kletva koja je bačena na njihovu porodicu. Naime, svaki muškarac koji se zaljubi u članicu porodice Ovens umrijet će prerano, piše CDM.me

Uprkos kletvi, Seli se udala i ima dvije kćerke, ali je njen muž poginuo u saobraćajnoj nesreći. Ona je ostala da živi u malom gradu u kojem je odrastala uz svoju sestru i tetke koje su vještice. Džilijan, koja je bila željna pustolovina, napustila je gradić čim joj se pružila prilika.

Iako su se sestre s godinama razišle, obećale su da će uvijek biti tu jedna za drugu. Nakon što Džilijan završi u vezi sa opasnim zlostavljačem, njih dvije ponovo udružuju snage kako bi ga se riješile.

Film je snimljen prema istoimenom romanu spisateljice Alis Hofman.

Warner Bros. je potvrdio da će Sandra Bulok i Nikol Kidman raditi kao producentice.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.