JET SET

Adrijana Lima odlučila da se više neće skidati i objavljivati seksi videosnimke, razlog je poseban

Avaz.ba

10.12.2017

Jedna od najlepših žena svijeta, Viktorijin anđeo Adrijana Lima, podijelila je sa javnošću ponudu koju je dobila za snimanje jednog filma, na koju je njen odgovor bio da se više neće skidati gola.

Adrijana je na Instagramu objavila ponudu koju je dobila, a zatim je javno na nju i odgovorila, možda onako kako se mnogim muškarcima baš i neće dopasti.

- Dobila sam ponudu da snimim seksi video koji bi bio objavljen i podijeljen na društvenim mrežama. Iako sam milion puta radila slične stvari nešto u meni se promijenilo, i to kada mi je prijateljica prišla i rekla da je nezadovoljna svojim tijelom... To me natjeralo na razmišljanje...da se svakog dana u životu budim sa pitanjem kako izgledam? Da li ću im se svidjeti na poslu? I tada sam shvatila da se većina žena vjerovatno svakog jutra budi pokušavajući da se uklopi u stereotip koji društvo, društvene mreže, moda i drugi nameću. Pomislila sam kako to nije način života, da to nije ni fizički ni mentalno zdravo, pa sam odlučila da napravim promjenu... Neću se više skidati bez razloga - napisala je Adrijana na Instagramu.

Lima je za ovu objavu veoma brzo skupila više od 70 hiljada lajkova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.