JET SET

Ella Dvornik: Mnogo sam planirala, ali život mi je opalio šamar

Avaz.ba

1.1.2018

Ella Dvornik je na svom profilu na Instagramu uputila novogodišnju čestitku svojim prijateljima i pratiteljima u kojoj su se mnogi prepoznali.

"Započela sam 2017. puna planova. Sve sam isplanirala, odlučila sam da ću biti organiziranija nego inače. Spontana putovanja postat će dobro isplanirani poslovni putevi. Odlučila sam ustvari biti nešto što nisam, što ne znam biti i što mi nije prirodno... i život mi je kao i uvijek opalio šamarčinu. Zaboravila sam možda na trenutak da uzbuđenje i iznenađenje i čine najveće užitke u životu, da su mi najsretniji trenuci baš oni koje nisam planirala.

Potrošila sam vrijeme planirajući stvari koje su doslovno pale u vodu onog dana kada sam saznala da sam trudna. Zanimljivo kako u tri godine se nije dogodilo i onda se bas dogodi kad ja odlučim nešto promijeniti. Bas mi je reklo tijelo “e pa nećeš!” Cijela godina koju sam planirala je opet odjednom postala uzbudljiva i spontana. Nisam znala šta će me sve pronaći na putu.

Bilo me je strah, preispitivala sam sebe, svoj posao, svoje cijelo postojanje. Trbuh se povećavao, i ja sam stalno čekala da se nešto dogodi. Sada ispada da mi je trudnoća bila valjda najbolje iskustvo života. U trudnoći sam se osjećala najbolje ikada. Imala sam najviše samopouzdanja i bila sam si najzgodnija. Nije me opterećivala moja figura niti kako mi nešto stoji. Tih mjeseci sam baš uživala u životu.

Na kraju 2017. dočekala me Balie. Ni ona ne voli planove pa je umjesto 06.12 došla 12.11. I sada opet proživljavam uzbudljive trenutke svog života, a nisam ih planirala. Ako vam ista mogu zaželjeti ove godine to je da ne planirate, da se ne brinete i da pustite život da ide svojim tokom. Ako vam uzbuđenja fali, uzbuđenje će vas naći negdje na putu. Sretna vam bezbrižna 2018. godina", napisala je Ella te zaradila hiljade lajkova.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.