JET SET

Ana Kokić: Samu sebe često potcjenjujem

Avaz.ba

4.2.2018

Ana Kokić je na muzičoj sceni skoro dvije decenije. Prebrodila je brojne krizne momente kako u poslu tako i privatnom planu i to pred očima javnosti. Ipak stekla je hrabrost i zadržala se u šou biz industriji.

Ana priznaje da nije pobijedila sve strahove.

- Imam strah od bolesti i nemoći. Samo da smo zdravi, i sve je moguće - rekla je pjevačica, a zatim otkrila koju je životnu bitku sa samom sobom najteže dobila:

- Da zavolim sebe i cijenim život. Često nalazim mane i potcjenjujem svoj rad i trud. Mnogo puta mi je Nikola rekao da ne vidim sebe na pravi način, da sam bolja nego što mislim. Hvala mu na tome. Dragocjeno je imati pored sebe osobu koja cijeni to što radite i podiže vam samopozdanje - iskrena je Ana.

Nedavno je publici prestavila novu pjesmu “Ima li on” koju prati spot u kojem je obučena kao Olivija Njutn Džon u filmu “Brilijantin”.

- Vidim da se ljudima dopadaju i pjesma i spot i drago mi je što su reakcije pozitivne. Čak su i bolje nego što sam očekivala, a godina je tek počela. Već se rade i druge pjesme za koje ću takođe snimiti zanimljive spotove - poručije Ana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.