SJEĆANJE Nakon koncerta u Novom Sadu

Loša iz ''Plavog orkestra'': Dino Dvornik mi je spasio život

Filter.hr
22.04.2018 14:46

Saša Lošić Loša, frontmen grupe ''Plavi orkestar'', nedavno je imao koncert u zadarskom klubu u sklopu svoje turneje "Everblue". Tom prilikom se prisjetio svog kolege Dine Dvornika, koji je volio nastupati u Zadru, prenosi Filter.hr.

- Fali mi ta energija, fali mi Dino Dvornik, fali mi njegova energija u regionu. Jednostavno, osjeti se ogromna praznina jer on je nekako demistificirao svijet i učinio da ovaj region živi u nekakvoj dobroj energiji. Gurao je naprijed. Poslušajte Dinine izjave. On stvarno govori stvari koje su bezvremenske. Uvijek je želio da kaže istinu, bez obzira na to koliko ga to koštalo – izjavio je Loša. 

Prisjetio se situacije kada mu je Dino spasio život.

- U Novom Sadu smo se vozili, ''Plavi orkestar'', a vozač se htio pohvaliti svojim novim Golfom II. Nagazio je na gas, ne znam, 150, prošao kroz crveno i udarili smo u neki rasvjetni stup. Sjedio sam između vozača i Dine, koji je bio na suvozačevom mjestu. I prvo čovjek, valjda, ima instinkt da sebe zaštiti, a on je prvo mene držao rukom i držao me sve dok se nismo zaustavili. Auto je bio rascijepan k'o konzerva. Tada sam skontao da je on imao nekakvu ljudsku dimenziju kao rijetko ko na ovim prostorima – ispričao je on.

NA VRH