MUZIČKO TAKMIČENJE

Emšo: BiH opet ima šansu da pobijedi

Emšo: Mislim da imamo dobre šanse

Piše: N. Aj.

12.6.2018

Veliko finale muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ na OBN-u je zakazano za četvrtak. 

Za titulu pobjednika bori se dvanaest takmičara iz zemalja regiona, a čak četvero iz Bosne i Hercegovine. Anid Ćušić iz Mostara direktno se plasirao nakon glasanja žirija, dok su Emrah Emšo iz Hadžića, Miralem Ramić iz Jablanice i Lejla Zahirović iz Srebrenika u finale prošli nakon baraža.

Marija Šerifović, član žirija, u prošloj emisiji Ćušiću je otvoreno rekla da je njen favorit. Bez lažne skromnosti, Emšo nam je rekao da se nada da će osvojiti barem jedno od tri prva mjesta.

- Jedno su moja nadanja, a drugo su šanse. Mislim da sam najviše dao za ovo takmičenje. Očekujem da budem među prva tri mjesta. Bosanci i Hercegovci zaista imaju šansu da još jednom odnesu pobjedu u „Zvezdama Granda“, kako da ne. Mislim da svi od nas četvero imamo dobre šanse – iskreno je rekao Emšo.

Lejla Zahirović je jedini ženski predstavnik BiH u šouu te nam je priznala da joj to stvara još veći pritisak.

Zahirović: Sada je najveća borba

- Tek sada sam svjesna da sam prošla u finale, tek sada su me uhvatile emocije, pritisak, borba... U finalu neka bude šta bude, neka publika odluči. Ono što sam htjela postigla sam, ušla sam u finale i potpisala ugovor s „Grandom“. Sada je najveća borba. Da budemo iskreni, Bosna je uvijek bila najjača što se tiče glasanja. Želim sreću kolegama, mogu slobodno reći i prijateljima i iz BiH, Srbije, Hrvatske... – kazala je Zahirović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.