JET SET

Njemački milijarder poludio za Sorajom?

Instagram

Avaz.ba

19.6.2018

Soraja je navodno započela vezu sa svjetski poznatim kreatorom Filipom Pleinom (Philipp Plein), s kojim provodi dane u luksuznom hotelu u Milanu družeći se s Paris Hilton (Paris Hilton) i Naomi Kembel (Naomi Campbell).

Otkad je proradila hemija između Soraje i Filipa, njih dvoje se ne odvajaju. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja iz Kalifornije, a ona se njemu odmah svidjela. Gledao je fotografije koje je objavljivala na Instagramu te je počeo zvati i slati poruke - rekao je izvor blizak starleti za srbijanski Telegraf dodajući kako se par prvo dopisivao, a onda su dogovorili susret. 


- Našli su se u Milanu gdje su odsjeli u luksuznom hotelu i tamo borave već nekoliko dana. Kako je Plein prije dva dan u Milanu predstavio svoju novu kolekciju, Soraja je imala priliku prva vidjeti neke od premijerno prikaznih modela. Nakon toga je sa Filipom otišla na after parti na kojem je uživala u muzici DJ-a Marka Karole - dodao je starletin prijatelj.


Dizajner je čini se vjeran ovakvom tipu žena, pošto se na njegovom profilu još nalaze fotografije iz trećeg mjeseca na kojoj ljubi nepoznatu ljepoticu koja nevjerovatno sliči poznatoj starleti. 

Inače, Soraja je prije nekoliko dana zabrinula svoje obožavatelje nestankom s društvenih mreža, da bi se ubrzo oglasila u britanskim medijima otkrivajući svoje osjećaje prema Nejmaru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.