JET SET

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović od svadbe zaradili pola miliona eura

Instagram

Blic.rs

7.7.2018

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović odlučili su da pametno iskoriste eure koje su dobili na svadbi i naprave dugoročni plan kako im se novac ne bi izvukao.

Na glamuroznoj svadbi od 900 zvanica mladenci Aleksandra i Filip “zaradili” su oko pola miliona eura i dobili pregršt vrijednih poklona, koji će im olakšati život u svakom pogledu. 

Oni su uveliko skovali plan kako će potrošiti taj novac, a savjete su najviše slušali od Filipovog oca Bobe Živojinovića koji je kao glava porodice najuspješniji u baratanju novcem.

Filipovi roditelji Zorica i Boba, kao i njegova maćeha Lepa Brene, kao i Aleksandrini roditelji neće se mješati u njihovu odluku kako će potrošiti novac od svadbe.

- Oni su svi po strani jedino savjetima mogu da utiču na njihovu odluku, međutim sada su se svi povukli dok se ne stišta situacija među mladencima gdje će i kako živjeti. U svakom slučaju Filipova mama Zorica im je rekla da će im finansijski pomoći vezano za nekretninu ukoliko odluče da kupe nešto što premašuje njihov budžet. Istog mišljenja su Brena i Boba, kao i Aleksandrini roditelji i to su im otvoreno rekli da mogu da računaju na njihovu finansijsku pomoć - kaže izvor blizak novopečenim mladencima- prenosi Blic.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.