NASTUP

Nina ne voli srebro: Oduševila publiku u Trogiru i na Hvaru zlatnim odijelom

Nina Badrić

24.sata.hr

24.7.2018

Nina Badrić (46) je u nedjelju u kuli Kamerlengo u Trogiru nastupila u zlatnom odijelu.

Isto to odijelo Nina je nosila i na Hvaru prije nekoliko dana. Od glave do pete u zlatnom, pjevačica je oduševila fanove u prepunoj trogirskoj kuli.



Čini se da Nina voli šljokice i blještavu odjeću jer se među njenom garderobom nalaze brojni upečatljivi komadi. U zlatnom outfitu pojavila se i na snimanju pjevačkog šoua ''Zvijezde''.

Zlatno odijelo je prije Nine ''isfurala'' i pjevačica Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger, 40). Ona je pokazala da i zakopčana do grla može izgledati vrlo atraktivno. Oduševila je izdanjem u svjetlucavom zlatnom odijelu ispod kojeg je nosila prozirnu crnu košulju s velikom mašnom. Sve je upotpunila crnim salonkama s visokom petom.


I Rijana (Rihanna, 30) se prilikom dodjele BET nagrada odmakla od tipičnih toaleta i svečanih haljina i odjenula zlatno odijelo. Ona je za tu priliku izabrala kratke hlače i otvoreni sako. 


Ipak, prije svih njih zlatno odijelo na pozornici je pedesetih godina nosio Elvis Prisli (Presley). To odijelo je postalo njegov zaštitni znak i izloženo je u Londonu u sklopu velike izložbe njegove koncertne odjeće.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.