ŠPEKULACIJE

Šaban je dobro, večeras nastupa u BiH

E. BAKIĆ

4.8.2018

Nakon što se u brojnim srbijanskim medijima pojavila vijest da kralj narodne muzike, kako često nazivaju Šabana Šaulića, mora na operaciju srčane aorte, ovu informaciju za „Dnevni avaz“ demantirala je njegova supruga Gordana Šaulić.  

Prema pisanju tamošnjih medija, komšije porodice Šaulić na Dedinju ispričale su da se pjevač u posljednje vrijeme osjeća loše, a velika podrška mu je upravo Goca.

Dok se Šaban spremao da krene na put, Gordana nam je otkrila da su izrevoltirani zbog tih informacija.

Bez razloga

- Narod više ne zna šta će, pa izmišljaju vijesti o Šabanu, te stradao, te sad mora na operaciju. Sve su to laži i sada moram da budem primitivna i kažem da su bez razloga „navalili“ na njega – govori Gordana.

Dodaje da su i sami kroz razgovor komentirali česte laži koje se svaljuju pjevaču na leđa.

- Zaista nam nije jasno zašto je to tako. Šaban danas dolazi u BiH, gdje ima nastup. Onda iduću srijedu i četvrtak također ima nastupe u vašoj zemlji, mislim u Srebreniku i Orašju. Problem sa srčanom aortom imao je prije dvije godine, uradio je operaciju i, hvala Bogu, sve se dobro završilo – navodi Šaulić.

Prava istina

Tvrdi da je ta priča iza njega i da se danas dobro osjeća.

- Ne znam više šta da kažem osim da ga zdravlje dobro služi. Rodbina i prijatelji iz cijelog svijeta nas zovu da pitaju šta se dešava, telefon ne prestaje zvoniti. Nismo u mogućnosti svima objasniti šta je prava istina – kaže pjevačeva supruga.

 Šta komšije znaju

Gordana Šaulić govori nam da skoro ne postoji mogućnost da se sretnu s komšijama na Dedinju, a posebno da razgovaraju.

- Tu gdje mi živimo komšije ne vide ulaz u kuću i kad dolazimo automobilom prođemo, nikog ne sretnemo, niti imamo priliku da komuniciramo s njima – pojašnjava Gordana.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.