ISKRENO

Hrvatska manekenka Nina Morić odlučila: Zbog sina je Fabriziju sve oprošteno

Screenshot

Piše: 24.sata.hr

17.8.2018

Hrvatska manekenka Nina Morić (41) za italijanski časopis Chi progovorila je o bivšem momku Fabriziju Koroni (Corona, 44), s kojim ima 15-godišnjeg sina Karlosa Mariju (Carlos Mari).

- Ima samo jedna stvar koju mogu napraviti. Graditi tvoje snove, a onda te pustiti da ih ostvariš. Ako se tvoja nadanja pretvore u razočaranje, pokušat ću ti dati snagu da se nastaviš nadati, moj sinčiću - rekla je hrvatska manekenka s italijanskom adresom, koja posljednje tri godine proživljava pravu porodičnuu dramu zbog borbe za skrbništvo. 


Iako ju je Fabrizijeva porodica nazivala narkomankom i propalicom te zabranjivala kontakt i viđanje sa sinom, Nina im je ipak odlučila oprostiti i započeti novo razdoblje. Početak koji, kako ona kaže, neće nikad završiti.

 

S Fabrizijom sam pronašla novi put. Novi osjećaj za porodicu - otkrila je Nina, koja je prošle godine priznala i kako ju je Korona 2014. godine, kad ga je posjetila u zatvoru, pred djetetom bacio u zid te počeo snažno gušiti i demolirati sve predmete oko sebe.

- Porodica je izvan vremena i prostora. Ona može prebroditi svaku gorčinu - zaključila je Morić.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.