NEVJEROVATNO Prvo njeno javno pojavljivanje sa momkom bilo je sa pjevačem grupe "Kojoti"

Prije Igora vodila je buran život: Pogledajte ko su bili svi Severinini partneri

Za Kojića se udala poslije kratke veze 2015. godine

Espreso.rs
21.08.2018 20:31

Foto: Arhiv

Pjevačica Severina Kojić bila je u vezama sa muzičarem, konobarem, preduzetnikom, "kraljem bakra"... a na kraju se udala za Igora Kojića, bivšeg menadžera fudbalera i sina Dragana Kojića Kebe.

Prvo njeno javno pojavljivanje sa momkom bilo je sa pjevačem grupe "Kojoti", Alenom Marinom. Njih dvoje su imali burnu vezu pa su se početkom devedesetih i vjerili. Alen je tako postao prvi od Severininih vjerenika.

Razišli su se u miru i bez medijske pompe, a on je kasnije oženio pozorišnu glumicu Goranu Vrdoljak.

Ljeta 2004. godine godine procurio je snimak sa jahte Severininog bivšeg Milana Lučića, kojeg u javnosti nije pokazivala s obzirom na to da je bio oženjen i čekao treće dijete. Tada je pjevačica bila vjerena za preduzetnika Srećka Vargeka sa kojim je poslije nekoliko mjeseci raskinula vezu.

Već 2005. godine Severina se zaljubila u preduzetnika Matu Čuljka koji je tada imao dvadeset šest godina. Razišli su se poslije godinu i više dana veze i naravno vjeridbe. Severina je tada pričala kako su se razišli ljudski i da nije u pitanju bila treća osoba.

Poslije njega javnosti je pokazala konobara i preduzetnika Slavka Šainovića sa kojim je počela da se zabavlja u ljeto 2008. godine. I za njega je bila vjerena, ali ni ta ljubav nije potrajala. Počeli su čak da grade i kuću, isplanirali i raspored soba, ali poslije dvije godine su se rastali i to zbog Milana Popovića, "kralja bakra".

Sa njim se Severina upoznala kada je pjevala upravo na proslavi njegovog rođendana. Rodila mu je čak i sina Aleksandra. Ali godinu dana kasnije njih dvoje su se razišli, a tada su počeli u sudski sporovi između bivših partnera koji traju i danas.

Za Igora Kojića se udala poslije kratke veze i to 2015. godine. Do sada je možda ovo Severinin najveći uspjeh jer je u svim vezama bila veoma kratko.

NA VRH