PUTOVANJA U dvije sedmice dok je nije bilo, Balie propuzala i izašao je novi zubić

Ella Dvornik otkrila kako je preživjela odvojenost od kćerkice

Nije jela ni pila

story.hr
29.08.2018 12:52

Foto: Arhiv

Posljednje dvije sedmice blogerica, influencerica i poduzetnica Ella Dvornik poslovno putuje Evropom, pa se tako nakon Sarajevo Film Festivala automobilom uputila u London.

Njen zaručnik Čarls (Charles) i ona svoje su putovanje redovno bilježili na društvenim mrežama pa su tako sve anegdote s ove avanture ostale zabilježene.

Nakon što je mami na čuvanje ostavila devetomjesečnu kćerkicu Balie, a kućne ljubimce prijateljima, uputila se na dugu vožnju kroz Evropu i pomirila se sa svakodnevnim videopozivima malenoj princezi. 

Budući da je svakoj mami jedna od najtežih stvari odvojiti se na tako dug period od svoje bebice, evo šta je Ella rekla kako je ona preživjela sedmice bez Balie.

- Iskreno, dobro mi je došao mali odmor, ako se to tako može reći, jer sam sve vrijeme u akciji između poslova i nje pa sam se poprilično umorila. Prvotni plan je bio da ide s nama, ali sada kada gledam, njoj bi to zaista bilo ekstremno mučenje, tako da mi je drago da ju nismo vodili - ispričala je Ella za "Story.hr."

Iako je u prvi mah osjećala olakšanje i nakon dugo vremena se uspjela naspavati, ubrzo se okrenula ploča. 

- Nakon prve sedmice uhvatila sam se kako gledam njena videa i fotografije bez prestanka, gdje god da bila. U ove dvije sedmice što me nije bilo propuzala je i izašao je novi zubić, tako da sam jedva čekala da joj se vratim. Jučer sam od sedam ujutro bez prestanka vozila do Splita u koji sam stigla tek u 20 sati. Jedino sam stala po benzin tek kad je rezerva bila na 20 kilometara. Nisam jela ni pila - rekla je.

NA VRH