ŠOKANTNO

Doris Dragović, nakon Arkana, bila u tajnoj vezi s ovim žestokim momkom

Razišli su se neposredno pred izbijanje konflikta u Jugoslaviji i poslije se nisu vidjeli

Doris Dragović. Arhiv

Alo.rs

1.10.2018

Hrvatska pjevačica Doris Dragović osamdesetih godina zavodila je žestoke momke iz Srbije. Poslije informacija da je bila u vezi sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, špekuliralo se da je Doris bila u vezi sa Đorđem Božovićem Giškom.

Doris i Giška su se upoznali u Beogradu, s obzirom na to da je hrvatska pjevačica provodila najviše vremena u prijestonici Srbije i Jugoslavije.

- Giška je redovno dolazio na njene nastupe i uvijek bio u prvim redovima kako bi pjevačici zapao za oko. Poslije jednog koncerta poslao joj je buket od sto ruža s porukom da mu se priključi na večeri. Doris je prihvatila - naveo je izvor za "Naše novine" prije nekoliko godina.

Njih dvoje su, navodno, stupili u strasnu vezu, koju su krili od javnosti, što je zahtijevala Dragović. Doris je bila jedna od najpoželjnijih žena u SFRJ i muškarci su gubili glavu za jednu noć sa njom.

- Božović nije bio posesivan lik i nije mu smetalo što je Doris bila predmet mračnih želja muškaraca. On nije bio tip koji je volio pjevačice, ali ona je bila izuzetak - ispričao izvor tada. Par je izlazio u noćne klubove, a najveći dio vremena su provodili na putovanjima u Evropom, najčešće u Italiji.

- Razišli su se neposredno pred izbijanje konflikta u Jugoslaviji i poslije se nisu vidjeli - tvrdi izvor.


Đorđe Božović Giško. Privatna arhiva

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.