JET SET

Maja Munda: Teško mi je, ali je trudnoća najljepši razlog

Nedavno se udala za svog dugogodišnjeg dečka Amara Dedovića

Munda: Prinovu očekuje na proljeće

Piše: N. AJNADŽIĆ

10.11.2018

Miljenica gledalaca OBN-a Maja Munda odlučila je napustiti kuharski šou “Stol za 4”. Barem privremeno.

Lijepa urednica i voditeljica nedavno se udala za svog dugogodišnjeg dečka Amara Dedovića, a objelodanila je i da je u drugom stanju.

Naporna putovanja

Munda, koju će u “Stolu za 4” zamijeniti Samra Menzilović-Ćatić, govorila nam je o svojoj odluci te o tome hoće li joj emsija nedostajati, ali nam je otkrila i svoje planove.

- Da, povukla sam se iz emisije “Stol za 4”. Na to sam se odlučila zbog trudnoće, jer su mi česta putovanja bila prenaporna. Snimala sam izvjesno vrijeme, odnosno započela sam ovu novu sezonu, ali već je vrijeme da prestanem putovati tako da je to jedini razlog – iskrena je Munda.

Kaže, ipak, da joj već sve nedostaje iako ne radi tek petnaestak dana.

- Već mi sve to poprilično nedostaje. Kad izađem vani, srećem ljude koji mi često prilaze. Sad mi govore da se vratim. Stalo mi je, naravno. Uopće mi nije lako. Ipak sam devet godina provela u toj emisiji. Od samog nastanka smatram je svojom. Devet godina sam putovala, devet godina sam bila sa svojom ekipom. Koliko ja njima nedostajem, toliko i oni meni. Poprilično je teško odvojiti se od nečega tako dugotrajnog. To je emisija koja je stvarno bila gledana, a u koju smo svi mi timski ulagali veliki trud. Normalno je da nije lako izaći iz nje. Ali, kako je razlog najljepši mogući, samim tim je lakše – govori Munda.

Nova priča

Otkriva nam da trenutno radi na novoj emisiji, koja će biti vezana upravo za mame i bebe.

- Ukoliko je uspijem realizirati do proljeća, jer mi je tada termin za porod. Iskreno, ne znam šta će biti poslije. Vjerovatno ću na porodiljskom biti godinu ili možda malo manje. Ipak te stvari ne mogu predvidjeti unaprijed. Vidjet ćemo kako će se odvijati stvari, hoću li raditi nešto novo ili se vratiti u ovu emisiju. Ako sada uspijem realizirati emisiju vezanu za trudnoću i bebe, to ćete, naravno, znati – kazala je Munda.

Doživljavali su me kao člana porodice

- Sada sam više u Sarajevu, jer ne putujem kao ranije na snimanja. Svakog dana kada izađem, ljudi prilaze. Ono što mi je najdraže bilo kroz sve ove godine emisije “Stol za 4” je, kad dođem kod nekoga na vrata, doživljavaju me kao člana porodice. Kao da im je došao neko najmiliji u goste. I to je nešto što sam, zaista, osjećala iskreno kod ljudi. To je jedan od razloga što sam se toliko dugo zadržala u emisiji, jer sam uvijek imala tu neku pozitivnu energiju od ljudi, koju sam i ja njima davala – govori Munda.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.