Maja Munda ponovo vodi "Stol za 4": Vraćam se i ništa nije isto

Kandidate ukućani snimaju mobitelom. Nova sezona kulinarske emisije počet će krajem oktobra

Razgovarala: Lejla Karahmet - Pujagić

Munda: Želimo učesnike iz cijelog svijeta

Foto: Promo


Maja Munda, urednica i voditeljica na OBN televiziji, vratila se na posao nakon jednoipogodišnjeg porodiljskog odsustva. Zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije, sa sinom Makom provela je malo duže vremena kod kuće nego što je bilo planirano.

Nove sezone emisije „Stol za 4“, koju uređuje i vodi Munda, počet će se emitirati krajem oktobra, a za „Avaz“ je otkrila šta se sve promijenilo i na koji način će sada kuhati učesnici ove popularne emisije.

  • Munda: odlučili smo se za varijantu po uzoru na neke svjetske emisije

    Munda: odlučili smo se za varijantu po uzoru na neke svjetske emisije

    Foto: Promo


- Da ne bismo više emitirali reprize, a da, uz to, poštujemo epidemiološke mjere, odlučili smo se za varijantu po uzoru na neke svjetske emisije. Vidjeli smo da se snima mobitelima, pa smo se i mi tome priklonili. Na prvu, ljudima je to bilo malo šokantno, kako da sve sami snimaju, ali, sudeći prema reakcijama i materijalu koji smo dobili, mislim da će biti veoma zanimljivo i malo drugačije. Znači, svako ko se prijavi snima ga njegov ukućanin tokom pripreme predjela, glavnog jela i deserta – otkrila je Maja.

Ona neće više biti u kuhinji sa svojim kandidatima, a i kandidati se neće međusobno posjećivati.

- Uključili smo firmu koja će dolaziti na njihove adrese. Večera će biti spakovana za tri osobe i dostavljena svakom učesniku na adresu. Uključeni su svi gradovi, a sada mogu učestvovati i ljudi iz dijaspore. Predložila sam im da nam pošalju materijal kao što nam šalju i iz naše zemlje. U pregovorima sam i s nekim ljudima iz Amerike. Cilj nam je da uključimo ljude iz cijelog svijeta da za nas kuhaju – rekla je atraktivna voditeljica.

Više o temi Maja Munda

NOVA GODINA
Prvi praznici s Makom
NA VRH

Podijeli članak na