OBN

Maja Munda ponovo vodi "Stol za 4": Vraćam se i ništa nije isto

Kandidate ukućani snimaju mobitelom. Nova sezona kulinarske emisije počet će krajem oktobra

Munda: Želimo učesnike iz cijelog svijeta. Promo

Razgovarala: Lejla Karahmet - Pujagić

17.10.2020

Maja Munda, urednica i voditeljica na OBN televiziji, vratila se na posao nakon jednoipogodišnjeg porodiljskog odsustva. Zbog zabrinjavajuće epidemiološke situacije, sa sinom Makom provela je malo duže vremena kod kuće nego što je bilo planirano.

Nove sezone emisije „Stol za 4“, koju uređuje i vodi Munda, počet će se emitirati krajem oktobra, a za „Avaz“ je otkrila šta se sve promijenilo i na koji način će sada kuhati učesnici ove popularne emisije.


Munda: odlučili smo se za varijantu po uzoru na neke svjetske emisije. Promo

- Da ne bismo više emitirali reprize, a da, uz to, poštujemo epidemiološke mjere, odlučili smo se za varijantu po uzoru na neke svjetske emisije. Vidjeli smo da se snima mobitelima, pa smo se i mi tome priklonili. Na prvu, ljudima je to bilo malo šokantno, kako da sve sami snimaju, ali, sudeći prema reakcijama i materijalu koji smo dobili, mislim da će biti veoma zanimljivo i malo drugačije. Znači, svako ko se prijavi snima ga njegov ukućanin tokom pripreme predjela, glavnog jela i deserta – otkrila je Maja.


Ona neće više biti u kuhinji sa svojim kandidatima, a i kandidati se neće međusobno posjećivati.


- Uključili smo firmu koja će dolaziti na njihove adrese. Večera će biti spakovana za tri osobe i dostavljena svakom učesniku na adresu. Uključeni su svi gradovi, a sada mogu učestvovati i ljudi iz dijaspore. Predložila sam im da nam pošalju materijal kao što nam šalju i iz naše zemlje. U pregovorima sam i s nekim ljudima iz Amerike. Cilj nam je da uključimo ljude iz cijelog svijeta da za nas kuhaju – rekla je atraktivna voditeljica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.