MUZIKA

„Lola“, novi spot grupe „Pero Defformero“

Podršku su im pružile djevojke iz grupe „Nemesis“ Selena, Aleksandra i Bilja

Piše: L.K.P.

14.11.2018

Novosadska gastarbajt-metal grupa „Pero Defformero“ objavila je novi spot za pjesmu „Lola“.

U spotu, od svih članova benda, pojavljuje se samo neprikosnoveni Goran Biševac-Biške, a podršku su mu pružile djevojke iz grupe „Nemesis“ Seleni, Aleksandri i Bilji. Tako da nije bilo potrebe da Saša Friš, Bandi i Luka dolaze na snimanje spota.

- Upozoravamo da u spotu postoje scene koje će neki možda smatrati previše eksplicitnim ili neprikladnim za mlađe, kao i za one mnogo starije uzraste. Željeli bismo da se ogradimo od viđenja tih ljudi i da naglasimo da ono što oni vide u ovom spotu i što njima smeta apsolutno nije bilo ni nakraj pameti nama ni na koji način kada smo smišljali spot, ali poštujemo njihovo mišljenje, jer to tako red nalaže. Muzika je sigurno neprikladna za sve uzraste i stručne spreme – izjavili su momci iz grupe „Pero Defformero“.

Uskoro će proslaviti i 25 godina postojanja, tako da će svi naredni solistički koncerti biti u slavljeničkom maniru. Neki od datuma su: 17. 11. Sofija, 30. 11. Temišvar, 13. 12. Novi Sad (Gerila), 22. 12. Zemun (Fest), 19. 1. Užice (GKC)...


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.