LJUBAV IZVAN TERENA

Heorhina Rodrigez osigurala prsten na ruci

Iako je mnogima to izgledalo kao kratkotrajna avantura, zagonetnoj crnki uspjelo je ono što njenim prethodnicama nije

Rodrigez: Strast prema modi spojila ju je s Ronaldom

Lejla KARAHMET-PUJAGIĆ

19.11.2018


Svjetska nogometna zvijezda Kristijano Ronaldo (Cristiano, 33) zaprosio je svoju djevojku Heorhinu Rodrigez (Georgina Rodriguez, 24). Lijepa Španjolka pristala je i nakon dvogodišnje veze počela da isprobava vjenčanice.  

Heorhini je uspjelo ono što mnogim njenim prethodnicama nije - osigurala je prsten na ruci pa se uskoro predviđa i veliko vjenčanje.

- Vjenčanje će se održati, ali malo ljudi zna bilo kakve detalje – otkrio je izvor blizak paru.

Budući supružnici dobili su u novembru prošle godine kćerku Alanu Martinu. Ronaldo ima i osmogodišnjeg sina Kristijana Ronalda mlađeg i jednogodišnje blizance Evu Mariju i Matea Ronalda, koje mu je rodila surogat majka.

Brend “Gucci”

Prvi susret desio se u junu 2016. godine, kada je sadašnji nogometaš Juventusa u “Guccijevoj” radnji u Madridu, gdje je Rodrigez radila kao trgovac, kupovao ljetnu odjeću.

Iako je mnogima to izgledalo kao kratkotrajna avantura, zagonetnoj crnki uspjelo je ono što njenim prethodnicama nije.

Heorhina je rođena 27. januara 1994. godine u gradiću Haki na sjeveroistoku Španije, u blizini granice s Francuskom. Grad od svega 13.000 stanovnika udaljen je 450 kilometara od Madrida, u koji se Rodrigez preselila nakon što je završila srednju školu.

Budući da se baletom počela baviti kad je imala četiri godine, odabir škole bio je logičan slijed. Pohađala je srednju umjetničku školu, u kojoj se fokusirala na ples, koji je njena velika ljubav. Njeni roditelji odlučili su u jednom trenutku da se presele u Bristol u Engleskoj pa je s njima otišla i Heorhina, a tamo je studirala engleski.

Nakon što se vratila u Madrid, počela se baviti modelingom, a doticaj sa modom zaokružila je radnim mjestom u jednoj od trgovina poznatog dizajnerskog brenda “Gucci”. Upravo ju je strast prema modi spojila s današnjim zaručnikom.

Osmijeh i haljina

Tokom modne revije brenda “Dolce & Gabbana” u Madridu, najpoznatijem nogometašu današnjice zanosna crnka velikih smeđih očiju i bujnih oblina okupirala je pažnju. Ronaldo je nakon toga pozvao devet godina mlađu Heorhinu na sastanak i ljubav je planula.

U novembru 2016. prvi put su viđeni u javnosti u “Disneylandu” u Parizu. Otkad je otkrivena njihova veza, Heorhinu novinari i fotoreporteri nisu više popuštali. Bila je prisiljena dati otkaz u “Gucciju”, ispred čije su je trgovine danonoćno čekali paparaci. Nedugo nakon toga, vrsni sportista i mlada Španjolka viđeni su na koncertu Džastina Bibera (Justin Bieber) u Madridu.

Pred medijima su se prvi put pojavili zajedno na crvenom tepihu u januaru 2017. na dodjeli FIFA-inih nagrada u Cirihu, kada je Ronaldo proglašen najboljim nogometašem svijeta. Širokog osmijeha i u elegantnoj crnoj haljini, Heorhina je pokazala da se dobro uklopila u Ronaldovu porodicu te da ima sjajan odnos s njegovim najstarijim sinom Kristijanom Ronaldom mlađim.

Mudrija od Irine Šajk

Višestruki najbolji igrač svijeta iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost sa mnogim poznatim ljepoticama. Najviše se istaknula Ruskinja Irina Šajk, s kojom je proveo pet godina. Ljubavnu idilu narušile su trzavice poznatog supermodela s Ronaldovom majkom Marijom Dolores dos Santos Aveiro, koja je njemu najvažnija žena u životu. 

Nešto mudrija Heorhina shvatila je na vrijeme da treba prihvatiti Ronaldovu majku i graditi što bolji odnos s njom ako želi da je jednog dana i službeno oslovljava snahom. Zbog toga se već nakon nekoliko mjeseci veze uselila u nogometaševu luksuznu vilu u elitnom dijelu Madrida.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.