SKANDAL

Optužen za seksualno zlostavljanje: Spejsi otkrio da je gej i nestao s lica zemlje

Nisu ga vidjeli prijatelji, kao ni kolege

Kevin Spejsi. Arhiv

Kurir.rs

19.11.2018

Kevina Spejsija (Kevin Spacey) nema nigdje više od godinu poslije skandaloznog događaja i gnusnih optužbi za seksualno zlostavljanje! Glumac je 29. oktobra prošle godine objavio izvinjenje i obrazloženje na društvenoj mreži Twitter, a otad od njega nema ni traga ni glasa.

- Poštujem i divim se Entoniju Rapu(Anthony Rapp) kao glumcu. Njegova ispovijest mi je jeziva. Iskreno, ne sjećam se tog događaja, to je nešto od prije 30 godina. Ali, ako sam se ponio tako kako je rekao, dužan sam mu iskreno izvinjenje za nešto što bi moglo da bude nedolično ponašanje u pijanom stanju i žao mi je što je tolike godine i sva ta osjećanja nosio sa sobom - napisao je on pa priznao da je odlučio nastaviti svoj život kao gej muškarac.

  
Podsjetimo, Kevin je, između ostalog, optužen da je 1986. godine u svoj stan pozvao tada 14-godišnjeg Entonija Rapa, pa ga natjerao da legne na krevet, a zatim ga dodirivao. Odmah za optužbom glumac se izvinio i rekao kako se ničega ne sjeća. 

Međutim, glumac nije nestao samo s društvenih mreža. Otad, kako se navodi, nisu ga vidjeli prijatelji, kao ni kolege.  

- Potpuno je nestao. Niko ga nije čuo ni vidio. Nevjerovatno je da neko njegovog statusa ovako nestane u svijetu pametnih telefona i društvenih mreža - izjavili su prijatelji za strane medije.  

 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.