ZANIMLJIVO

Najniže pjevačice i glumice Holivuda

Uspješne bez obzira na visinu

Lejdi Gaga visoka 155 centimetara. Instagram

Avaz.ba

13.12.2018

Kristen Bel (Bell), Niki Minaž (Nicki Minaj), Salma Hajek (Hayek), Arijana Grande (Ariana) samo su neke poznate pjevačice i glumice Holivuda koje su karijeru izgradile na štiklama. 

Stefani Džoana Andželina (Stefani Joanne Angelina), poznatija kao Lejdi Gaga (Lady), visoka je samo 155 centimetara, što je začudilo mnoge jer na slikama ne izgleda tako. 

Kristen Bel iza sebe ima bogatu karijeru, koju je prošla na štiklama, visoka je samo 154 centimetra, dok je njen muž visok 182 cm. 

Džejda Pinket Smit (Jada Pinkett Smith), glumica poznatija kao supruga Vila Smita (Will Smith), visoka je samo 150 centimetara, a Vil je od nje viši čak 38 centimetara. Njihova djeca su viša od nje, ali nikada joj to nije predstavljalo problem.

Arijana Grande poznata je postala sa samo 13 godina, visoka je 153 centimetra i u više navrata je izjavila kako nema kompleks od visine.

Ana Kendrik (Anna Kendrick), Šakira (Shakira), Emilija Klark (Emilia Clark) su još neke od poznatih žena koje su uspješnu karijeru napravile bez obzira na to što su niže od svojih kolega i kolegica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.