JET SET Druga šansa nije upalila

Điđi Hadid i Zejn Malik raskinuli

Služila mu kao rame za plakanje

Index.hr
04.01.2019 11:21

Zejn Malik i Điđi Hadid

Foto: Društvene mreže

Manekenka Điđi Hadid (Gigi Hadid) i pjevač Zejn Malik (Zayn Malik) ponovno su raskinuli. Njihov posljednji prekid dogodio se u junu prošle godine, kada su oboje na društvenim mrežama obznanili da više nisu zajedno. Međutim, nakon samo nekoliko mjeseci ponovo su se počeli viđati, ali su ispočetka skrivali svoju obnovljenu romansu.

Ipak, čini se da druga šansa nije upalila i da opet nisu uspjeli pronaći zajednički jezik jer, kako prenosi "E! News", ponovo su prekinuli, i to još sredinom novembra.

Izvor blizak paru izjavio je za "Us Weekly" da se Điđi i Zejn nisu razišli u neprijateljskim uvjetima, već su zajednički zaključili da bolje funkcioniraju jedno bez drugoga.

- Zejn već duže ima privatnih problema pa mu je Điđi služila kao rame za plakanje. Zbog Zejna se odvojila od svih prijatelja i trošila je svu energiju na njega, što ju je nakon nekog vremena potpuno iscrpilo i više nije bila sretna - otkrio je izvor.

Isti izvor dodao je i kako postoji mogućnost da će se par nekada u budućnosti pomiriti, no istaknuo je da to sigurno neće biti uskoro.

NA VRH