SKANDALOZNO

Ešli Grejem: Spavala sam s pola Njujorka

Ni u braku s Džastinom se ne štedi

Avaz.ba

12.1.2019

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+2

Jedna od najpoznatijih plus sajz manekenki svijeta Ešli Grejem (Ashley Graham) dala je opširan intervju za ''Elle'' u kojem je sasvim iskreno progovorila o svom braku, seksu i o tome zašto je sa suprugom Džastinom Ervinom (Justin) odlučila ne spavati dok se ne vjenčaju.

Supruga je upoznala u crkvi kad je imala 21 godinu i otkrila da joj se tada činilo da "daje prebrzo" pa je s njim odlučila pričekati. 

- Spavala sam s pola Njujorka, napravila sam sve, doslovno - kaže Grejem, koja je o tome progovorila i u svojim memoarima koji su izašli 2017. godine.

Kaže da je čekanje sa seksom produbilo njihovu vezu. 

- Produbilo nam je prijateljstvo, poboljšalo komunikaciju - tvrdi ona. 

- Naravno da smo osjećali nevjerovatnu seksualnu privlačnost, ljubili smo se nenormalno. Nisam se bojala hoće li seks s njim biti dobar. Bilo je to jače od toga, vjerujem li mu? Je li to neko s kim želim biti do kraja života? - kaže Grejem.

No, zato se u braku ne štede. Ona tvrdi da je tajna dobrog braka upravo mnogo seksa. 

- Samo se seksajte! Stalno se seksajte, čak i ako vam se ne da. Skužila sam da postanemo bezobrazni ako se ne seksamo, ali, kad se seksamo, onda se ne možemo odvojiti jedno od drugog. Za nas je to samo: "Hajdemo se seksati" - kaže.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.