JET SET

Severina Kojić novinarki oštro odbrusila, a evo šta joj je rekla

Maja Oštro postavila pitanje pjevačici

Avaz.ba

26.2.2019

Razgovor sa Severinom tekao je normalno sve dok Maja Oštro pjevačici nije postavila pitanje "bi li procijenila je li teže glumiti ili pjevati te koliko joj je bilo izazovno glumiti".

Novinarka i reporterka Maja Oštro javila se u ponedjeljak navečer uživo u njihovu informativnu emisiju RTL-a "Danas s premijere filma - Posljednji Srbin u Hrvatskoj".

Oštro je za sagovornicu odabrala Severinu Kojić (46), koja u filmu Predraga Ličine, kako je sama rekla, glumi italijansku aktivisticu za ljudska prava zombija, pa štagod to trebalo značiti. 

- Nisam se dvoumila kad me Predrag pitao želim li glumiti u njegovom filmu jer je on radio jedan od mojih najboljih spotova. Moja uloga je mala, ali bitna - ispričala je pjevačica.

Osim nje, u filmu glume i njen suprug Igor Kojić (31), ali i menadžer Tomica Petrović, koji su se našli u ulozi zombija. 

- Njih dvojica tako nekad i izgledaju, kad se dese 'ovako neke stvari' - rekla je Severina, aludirajući vjerojatno na, u posljednje vrijeme, učestale afere o njoj.

 - Nadam se da će film dobiti i drugi dio. Igor je glumio izvrsnog zombija, na njemu su radili eksperimente - ponosno je kazala Severina.

I razgovor je tako normalno tekao, sve dok Oštro pjevačici nije postavila pitanje "bi li procijenila da je teže glumiti ili pjevati te koliko joj je bilo izazovno glumiti?"

- Mislim da glumci imaju samo više prakse. Vi ste cijeli život htjeli biti voditeljica? - uzvratila joj je Seve, pomalo bezobraznim tonom, s protupitanjem. 

- Novinarka - ispravila ju je Oštro, koja ne radi kao voditeljica. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.