GLUMCI

Poslije smrti Luka Perija isplivala ljubavna tajna koju je čuvao 12 godina

Od Perija su se oprostili brojne kolege, poznanici, prijatelji te članovi porodice, a posebno su bili potresni oproštaji njegove kćerke i sina

Mnoge je zatekla vijest o smrti poznatog glumca. Arhiv

Avaz.ba

10.3.2019

Nedavno je čitav svijet, a posebno Holivud i filmsku javnost zatekla vijest o smrti glumca Luka Perija (Luke Perry, 52). Domaćoj publici bio je najpoznatiji kao Dilan iz kultne serije "Beverlly Hills".

Od Perija su se oprostili brojne kolege, poznanici, prijatelji te članovi porodice, a posebno su bili potresni oproštaji njegove kćerke i sina. Mnoge je zanimalo i je li ovaj glumac imao djevojku u trenutku smrti, s obzirom na to da je uspješno krio svoj život od javnosti.

Ispostavilo se da je Luk 12 godina bio u vezi s Vendi Medison Bauer (Wendi Madison, 44) te da su bili čak i zaručeni, a par se samo jednom pojavio zajedno u javnosti, i to u aprilu 2017., ali glumac nikada nije rekao ko je bila nepoznata brineta.

Vendi je ipak riješila da se poslije njegove smrti obrati javnosti, progovorivši o tome kako se osjeća i koliko je bila sretna s holivudskim šarmerom.

- Želim zahvaliti svima na ljubavi i podršci. Brojne priče o Lukovoj velikodušnosti i dobroti pomogle su mi u ovom teškom periodu. Posljednjih 11 i po godina s njima su najsretnije u mom životu i zahvalna sam što sam imala to vrijeme sa njim - rekla je ona za magazin "People".

- Također, želim zahvaliti njegovoj djeci, prijateljima i porodici. Naše živote je dotakao jedan zaista poseban čovjek. Užasno će nam nedostajati - dodala je ova brineta.

Luk Peri je 12 godina bio u vezi s Vendi Medison Bauer. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.