JET SET

Lejdi Gaga odgovorila na trač: Trudna sam

Zbog njihove hemije na setu, javnost je počela špekulirati da su Bredli i pjevačica zajedno

Lejdi Gaga. Instagram

Avaz.ba

13.3.2019

Za Lejdi Gagu (Lady, 32) ovo je bila sjajna godina. Nakon što je osvojila Gremija, karijeru je okrunila i kipićem Oskara za pjesmu "Shallow", koju je otpjevala u filmu "A Star Is Born" s Bredlijem Kuperom (Bradley Cooper, 44).

Zbog njihove hemije na setu, javnost je počela špekulirati da su Bredli i Gaga zajedno. Potom je oskarovka prekinula sa zaručnikom Kristijanom Karinom (Christian Carino, 50), a pojavili su se tračevi da je trudna.

Pjevačica se na svom profilu na Twitteru osvrnula na te komentare.





- Glasine da sam trudna? Da, trudna sam s LG6 - napisala je Gaga, aludirajući na novu pjesmu i istoimeni album koji bi trebao izaći ove godine.

Mnogi fanovi su krivo razumjeli njenu objavu pa su joj čestitali na prinovi, dok su se mnogi veselili novoj pjesmi.

- Nadam se da će ti ubrzo puknuti vodenjak - pisali su joj fanovi, koji nestrpljivo čekaju LG6.

Ovo je bilo veliko olakšanje za one koji se brinu o potencijalnoj aferi pjevačice i Bredlija, koji je u vezi s manekenkom Irinom Šajk (Shayk, 33).  

Inače, fotografije iz septembra 2018. s promocije filma "Zvijezda je rođena" pokazale su kako je Bredli imao tragove ruža pored usnice, dok je pored njega stajala Lejdi s istom nijansom na usnama. Dok su jedni fanovi tvrdili da se par ljubio, drugi su ih branili kako su sigurno slučajno promašili obraz i nezgodno se poljubili u dio usta.

- Sigurno je već pao seks. Ta hemija među njima je preočita. S toliko strasti Bredli ne gleda ni svoju djevojku Irinu - jedan je od mnogobrojnih komentara na društvenim mrežama. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.