BURNO NA ESTRADI

Pjevač odlučio: Saša Kovačević podnosi tužbu protiv Miljane Kulić

Navodno je rekla i da je uzimao "bijelo" te je i nju pitao da ga proba

Saša Kovačević: Podnosi tužbu. Arhiv

Telegraf.rs

18.4.2019

Miljana Kulić je tokom boravka u rijalitiju često spominjala Sašu Kovačevića, a sada je pjevač, zbog pojedinih riječi koje je izgovorila, riješio da je tuži.

Naime, Miljana je pričala kako je ostavila pjevača, jer su se rijetko viđali, a navodno je rekla i da je uzimao "bijelo" te da je i nju pitao da proba.

- Saša nije obraćao pažnju na to što je Miljana pričala da je bila s njim, jer zna da joj niko neće vjerovati. Ona je dolazila na nastupe i slikala se s njim, ali se nikada nisu ni družili, a kamoli bili u ljubavnoj vezi. Saletu je sve to bilo smiješno dok mu prijatelji koji prate rijaliti nisu rekli da Miljana priča kako ju je tjerao da koriste narkotike. Sale je sportista, on rijetko, ali baš rijetko, popije i alkohol, a kamoli nešto drugo. Kako bi stao na put tim budalaštinama, riješio je da tuži Miljanu, čak i da traži zabranu prilaska. Ne zna kako drugačije da stopira sve to - ispričao je izvor magazina "Star".

Podsjetimo, i Pavle Jovanović nedavno je u razgovoru s Miljanom Kulić iznio detalje iz privatnog života Saše Kovačevića, i to one vezane za njegove roditelje i njihov razvod.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.