SARAJEVO Otvorene prijave za “OFF High School”

Srednjoškolci iz BiH mogu besplatno gledati filmove

OFF filmsko iskustvo predstavlja jedinstvenu priliku gledanja skoro 50 filmova iz 15 zemalja svijeta, druženje s autorima i gostima festivala, pristup festivalskim događajima i zabavama besplatno

E.S.
19.04.2019 11:22

Musić s volonterima OFF-a

Omladinski Film Festival Sarajevo (OFF) od ove godine predstavlja novi i rebrendirani “OFF High School” program. Uči, zabavljaj se, gledaj filmove i upoznaj raju iz cijelog svijeta, i to sve besplatno, poručuju iz OFF-a, čiji je direktor Kenan Musić

Cilj je, kako kažu, svim srednjoškolcima iz Bosne i Hercegovine omogućiti besplatan pristup svim festivalskim lokacijama, programima, zabavama, druženjima i svim događajima vezanim za 11. Omladinski Film Festival Sarajevo. 

„OFF High School“ program omogućava srednjoškolcima akreditaciju sa pristupom na sve festivalske lokacije te neograničen broj gledanja filmova za nosioca akreditacije, ali i mogućnost podizanja tri besplatne karte dnevno.

U okviru OFF „High School“ programa vrše se i prijave za volontiranje tako da svi zainteresirani koji odluče da popune prijavni obrazac na samom početku prijave biraju opciju A) Volontiranje B) OFF filmsko iskustvo.

Omladinski Film Festival Sarajevo i ove godine nudi niz zanimljivih volonterskih poslova za sve filmske entuzijaste koji iz prve ruke žele saznati kako funkcionira organizacija ovakvog kulturnog događaja.

OFF filmsko iskustvo, predstavlja jedinstvenu priliku gledanja skoro 50 filmova iz 15 zemalja svijeta, druženje sa autorima i gostima festivala, pristup festivalskim događajima i zabavama besplatno.

Prijave su otvorene od 25. aprila do 15. juna 2019. godine.

Tagovi

Kenan Musić OFF

Komentari

NA VRH